На базі факультету ветеринарної медицини відкрився тренувальний майданчик Школи охоронних собак «Альфа»

24 липня 2018 року

22 липня 2018 на базі факультету ветеринарної медицини відчинила двері свого нового тренувального майданчика Школа охоронних собак «Альфа». Це стало можливим завдяки активній роботі декана факультету Миколи Цвiлiховського та завідувача ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» В’ячеслава Соломона. Урочисте перетинання стрічки відбулося у присутності гостей свята, друзів, колег і партнерів школи.

На честь відкриття нового тренувального майданчика для собак гостям святкового дійства була проведена екскурсія факультетом, куди гості могли прийти разом зі своїми собаками! Учасники прогулянки мали можливість разом з песиками на повідках відвідати кафедру анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка та на власні очі побачити унікальні експонати музею анатомії, колекцію якого збирають покоління працівників. Провідником гостей був Олексій Олегович Мельник, випускник факультету, асистент кафедри, кандидат ветеринарних наук та активний учасник створення та розвитку експозиції музею.

Багато нового на екскурсії гості дізналися і про «Ветмедсервіс» – навчально-науково-виробничий Клінічний центр та клініку ветеринарної медицини, де кожен бажаючий може отримати увесь спектр ветеринарних послуг від ведучих фахівців України. У клініці надається більше 400 видів послуг для різноманітних тварин – від собак і кішок, до корів і коней, які, до речі, живуть на території центру. Завідувач центру В’ячеслав Віталійович із неприхованою гордістю розказував про такі унікальні можливості клініки, як банк крові для коней, собак і котів, найскладніші хірургічні операції, з якими успішно справляються лікарі клініки, а також єдиний в Україні офіційно сертифікований рентген-кабінет, де можливо робити найточніші дослідження дисплазії та інших хвороб і патологій тварин.

На честь церемонії відкриття партнери висловили щирі побажання розвитку і процвітання обом навчальним закладам, та радість з приводу партнерства.

 

 

Чудовою нагодою до відкриття стало святкування дня народження школи. Найкращим подарунком для присутніх стали показові виступи учнів школи з їхніми вихованцями.

Яскравим і свіжим став майданчик завдяки участі компанії JOSERA Ukraine, яка допомагала фарбами, матеріалами, друком, і, звісно, смачними подарунками чотирилапим гостям свята.

Майданчик відкрито! Запрошуємо на заняття та просто в гості.

Завідувач ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» В'ячеслав Соломон,
представник Школи охоронних собак «Альфа» Поліна Тірська

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook