Співробітники лабораторії фітовірусології та біотехнології представили свої дослідження на міжнародній конференції «SmartBio»

19 травня 2018 року

     Співробітники лабораторії фітовірусології та біотехнології спільно з Інститутом молекулярної біології та генетики НАН України представили наукову роботу «Chitosan-mediated regulation of nucleic acid synthesis and gene expression of PR-proteins» на 2 міжнародній конференції «SmartBio», яка відбулася у місті Каунас (Литва).

     Серед понад сотні учасників з 15 країн світу наукову роботу представляли студентка 3 курсу спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія» Дарія Єфанова та аспірант Інституту молекулярної біології та генетики НАН України Олександр Сорокін.

     В ході портерної доповіді були представлені результати роботи, які викликали чимало запитань та схвальних відгуків щодо неї. Підбиваючи підсумки конференції робота була відзначена, як «Краща постерна доповідь».

     Крім того, великий інтерес до наших досліджень проявили колеги з Vytautas Magnus University (Литва). З ними досягнута попередня домовленість про спільну наукову співпрацю в рамках даної тематики. За результатами конференції буде опублікована стаття в журналі, що входить до наукометричної бази Scopus.

Олександр Субін

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook