Учасники ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія» знайомляться з НУБіП та готуються до змагання

19 квітня 2018 року

     18 квітня факультет захисту рослин, біотехнології та екології радо зустрів понад 140 учасників Олімпіади з більш ніж 65 закладів вищої освіти. Участь в олімпіаді приймають студенти як екологічних, так і неекологічних спеціальностей.

     З вітальним словом до студентів з різних куточків України, викладачів, членів журі звернувся голова організаційного комітету олімпіади, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, декан факультету захисту рослин, біотехнології та екології Микола Доля.
     Голова журі – доктор біологічних наук, професор кафедри екології агросфери та екологічного контролю ознайомив учасників з програмою тестів та видами, системою оцінювання знань на олімпіаді.

     Доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Юлія Рибалко повідомила всіх учасників з регламентом проведення Олімпіади, заходами та екскурсіями які заплановані, а також ознайомила всіх з складом журі, апеляційною та мандатною комісією.

     Організаційний комітет ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія» побажали всім успіху в боротьбі за перемогу!

     Письмовий тур олімпіади пройде вже сьогодні 19 квітня 2018 року.

Петро Дрозд

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook