Розширене засідання ректорату

27 березня 2018, 9:00
Корпус № 4, ауд. 40

     27 березня 2018 р. о 900 на базі агробіологічного факультету в ауд. 40 навчальний корпус №4 відбудеться розширене засідання ректорату.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1. Про підсумки ректорського контролю залишкових знань студентів випускного курсу бакалаврату. Доповідає начальник навчального відділу Зазимко Оксана Володимирівна.
2. Про підсумки II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Якість, стандартизація і сертифікація». Доповідає декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна.
3. Про якість атестації наукових та науково-педагогічних кадрів в університеті та відповідальність спеціалізованих вчених рад за прийняті ними рішення про присудження наукових ступенів. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.
4. Про підготовку до проведення Всеукраїнської олімпіади для вступників до університету. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.
     Інформують декани факультетів, директори ННІ: Лакида Петро Іванович, Козирський Володимир Вікторович, Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, Ружило Зиновій Володимирович, Михайлович Ярослав Миколайович, Євсюков Тарас Олексійович, Доля Микола Миколайович, Забалуєв Віктор Олексійович та ін.

5. Про стан підготовки та проведення:
          - 29 березня 2018 р. Дня відкритих дверей в університеті;
          - 11 квітня 2018 р. Дня відкритих дверей для школярів Київської області;
          - 19 квітня 2018 р. Дня відкритих дверей для коледжів.
     Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
6. Про хід відновлення Музею історії НУБіП України. Доповідають проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович та завідувач кафедри історії і політології Білан Сергій Олексійович.

7. Про набір студентів на кафедру військової підготовки Університету. Доповідає завідувач кафедри військової підготовки Есаулов Анатолій Олексійович.

8. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.

9. Різне.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook