Викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму у гостях у колег з Київського транспортно-економічного коледжу

28 січня 2018 року

     Новий 2018 рік завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму Тетяна Кальна-Дубінюк та доцент Олена Локутова розпочали з візиту до Київського транспортно-економічного коледжу, де зустрілися зі студентами відділення «Економіка, менеджмент і туризм». Цю зустріч організувала його завідувач Олена Фещенко. Вона відмітила, що близько 80% випускників відділення продовжують навчання у вишах на бакалаврських програмах.

     Студенти-випускники коледжу з цікавістю переглянули відео про університет, ознайомилися з нашою бакалаврською програмою «Туризм» та її перспективним напрямом – зеленим туризмом, а також з можливостями університету для всебічного розвитку творчих та спортивних здібностей. Вони із цікавістю переглядають веб-сторінку університету і хотіли б стати нашими студентами. До речі, багато студентів коледжу вже були гостями університету і особисто знайомилися з його можливостями.

     Ми дякуємо Олені Фещенко за цю зустріч і можливість познайомитися з унікальною музейною експозицією, розгорнутою в її кабінеті: зібрано чудову колекцію ляльок у національних вбраннях багатьох країн світу, а також витворів ручної роботи студентів (картин, колажів, вишивок тощо). 

     Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю між нашими закладами для кращої підготовки майбутніх фахівців з туризму та його сервісу.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook