Науково-практична діяльність – від теорії до практики

22 листопада 2017 року

 22 листопада в коледжі відбулась Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Актуальні питання аграрної освіти України в умовах європейської інтеграції». В роботі конференції взяли участь 43 студента економічного та технологічного відділень, також учасниками стали студенти   ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», Боярського коледжу екології і природних ресурсів, Ніжинського агротехнічного коледжу та інших навчальних закладів. 

      Мета конференції - залучення студентської молоді до обговорення актуальних наукових та практичних проблем підготовки сучасних фахівців аграрного сектору, а також апробація та обмін результатами досліджень між студентами технологічних та економічних спеціальностей вищих навчальних закладів України І-ІІ рівнів акредитації.

      Засідання відкрила заступник директора з навчальної роботи Петренко Ю.В., яка підкреслила необхідність науково - практичної діяльності студентів коледжів,  важливість співпраці та обміну досвідом між навчальними закладами та побажала студентам успіхів у навчанні та науковій роботі.

Студенти презентували наукові доробки в межах  напрямків:

  1. Актуальні питання розвитку національної економіки України в умовах європейської інтеграції.
  2. Дуальна освіта студентів - аграріїв в підготовці кадрів для АПК.
  3. Природничо-математична освіта. Міжнародні тенденції – регіональні пріоритети.
  4. Мова – це талісман людини і нації.

    На розгляд студентів та викладачів були представлені доповіді- презентації, відеоролики, кейси. Кожна доповідь викликала жваву дискусію, особливо зацікавили теми «Сучасні технології управління персоналом в українських реаліях», «Проходження технологічної практики в господарствах Німеччини», «Проблеми формування мовної культури», «Євроінтеграція -  український вимір».

    Актуальність тем підкреслили численні запитання присутніх студентів та гостей до виступаючих.Проведена науково-практична конференція сприяє розкриттю науково-практичних навичок студентів, на яких чекають роботодавці, щоб бути компетентними фахівцями та відповідати вимогам сучасного ринку праці.

      Всі учасники конференції отримали сертифікати.

Зав. відділеннь   Коник А.А., Філатова В.Л


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook