2 місце у військово-спортивних змагання «Патріот НУБіП України»

16 жовтня 2017, 21:17

Напередодні Дня захисника України 12 жовтня 2017 року в університеті на базі кафедри військової підготовки та спортивного комплексу відбулася спартакіада студентів НУБіП України 2017/2018 навчального року Військово-спортиві змагання «Патріот НУБіП України». Змагання проводились з 12 військово-прикладних видів спорту.

Наші студенти старалися зі всіх сил вибороти призове місце і в загальнокомандному заліку зайняли почесне ІІ місце.

Вже традиційно у змаганнях з перетягування канату команда агробіологічного факультету займає перші місця. Так і цього разу. Завдяки прикладенню зусиль Лисько Володимира, Якубовського Сергія, Котяш Назара, Лук’янчук Вадима, Солянікова Євгенія, Ящук Ангеліни, Пирковської Жанни, Корнійчук Софії та їхнього тренера, студентки 4 курсу Іванни Яковініч команда виборола 1 місце.

У комбінованій естафеті за участі Дмитра Доненка, Романа Свирида, Вадима Вельми, Дар’ї Толстоног, Євгенія Солов’йова, Дмитра Тертичного, Андрія Дарди, Арсенія Пухляка2 місце.

Також призове 2 місце місце агробіологи вибороли за спорядження магазина АК набоями - Єлизавета Лотицька та Богдан Ігнатенко; армреслінг - Олександр Демчинський; кидання гранати на влучність - Віктор Гордієнко та Валерія Соколовська, яка в особистому заліку стала переможницею цього конкурсу.

 

 

Ангеліна Ящук,

 студентка 2 курсу агробіологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook