Підписано договір про співробітництво з ТОВ АБ "Астра"

26 жовтня 2017 року

    Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р. № 1556-VII із змінами i доповненнями щодо поєднання освіти з наукою та виробництвом з метою забезпечення високої якості професійної підготовки кваліфікованих фахівців за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», 24 жовтня 2017 року підписано договір про стратегічне партнерство між Національним університетом біоресурсів і природокористування України і ТОВ «Агробудівельний альянс" Астра" в особі генерального директора Губарєва І. А.
  Відповідальною особою з боку Національного університету біоресурсів і природокористування України є завідувач кафедри фінансів проф. Давиденко Н.М.

 
 
 

   ТОВ «Агробудівельний альянс" Астра" засноване у 1998 році, знаходиться Київська обл., смт. Чабани i на сьогодні є один з найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні.
   Договір передбачає співробітництво у сфері освітньої та науково-дослідницької діяльності, a саме: залучення студентів до наукової діяльності, проходження виробничої та переддипломної практики на підприємстві з подальшим працевлаштуванням, проведення спільних наукових заходів (семінарів, конференцій) з пріоритетних наукових напрямів.

 
 
У межах даного договору працевлаштована у фінансовий відділ Артеменко Юлія - магістр 1-го року навчання, заочної форми за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». Також планується проведення 02 листопада 2017 року наукового семінару за участю представників підприємства.
 
 
 

Скрипник Г.О.,
доцент кафедри фінансів

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook