Співробітники кафедри взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції "Реалізація норм екологічного, земельного та аграрного права в умовах реформування правової системи України"

8 вересня 2017 року

       8-10 вересня 2017 року відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Реалізація норм екологічного, земельного та аграрного права в умовах реформування правової системи України» з нагоди відзначення 25-річчя навчально-наукового Юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. На цьому форумі НУБіП України представляли працівники кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука: завідувач кафедри д.ю.н., професор В.М. Єрмоленко і к.ю.н., доцент Ю.С. Петлюк.


     

 У рамках конференції обговорено низку сучасних проблем природоресурсних галузей права, прийнято підсумкову резолюцію, спрямовану на удосконалення чинного законодавства у зазначені сфері, яку направлено в Кабінет Міністрів України, Міністерство юстиції України та відповідні міністерства і відомства.


       

       Учасники конференції відвідали Карпатський національний заповідник в м. Яремче. Господарі надали змогу гостям помилуватися мальовничими ландшафтами та історичними місцями Прикарпаття, зокрема водоспадами Гук і Пробій, стежками Довбуша та ін.

 


 

 

 

Володимир Єрмоленко,

завідувач кафедри аграрного, земельного

та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook