Розпочався вже традиційний 4-й турнір за Кубок інженерно-технічних факультетів 2017-2018 з міні-футболу

12 вересня 2017 року
Майданчик зі штучним покриттям

12 вересня 2017 року (у вівторок) на спортивному майданчику зі штучним покриттям біля навчального корпусу №9 розпочалися змагання з МІНІ-ФУТБОЛУ за КУБОК ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ 2017/2018 н.р.

В першому турі зустрілися 6 пар команд з двох інженерних факультетів (пари визначалися шляхом жеребкування).

Варто відмітити, що турнір з кожним роком набуває все більшої популярності серед студентів. Радує також те, що рівень команд також значно вирівнявся, що сприяє поліпшенню якості гри футболістів.

В першій парі мірялися силами команди 4-го курсу МТФ і 3-го курсу ФКД. Стартова гра виявилася цікавою і безкомпромісною. Рівень суперників був майже однаковим. Проте шалькі терезів перехилилися на користь конструкторів, які перемогли з рахунком 3:2.

Основий час другої гри, в якій зустрічалися 2-курсники обох факультетів, закінчився без забитих голів. Враховуючи нічийний результат згідно регламенту і правил змагань пробивалася серія 6-метрових ударів по воротах (по 3 від кожної команди), в якій жоден з гравців не схибив. Тому далі пробивали по одному пенальті доки не визначився переможець. Були і промахи і попадання в обох командах. І все ж такі футбольний бог в цей день був на стороні механіків, які в кінцевому підсумку по пенальті перемогли з рахунком 6:5.

Третя гра була також цікавою, бо рівень суперників був майже однаковий. Проте команда 1-го курсу (скороченого терміну навчання) від механіків забила у ворота свої суперників, якими виявилися їхні ровесники, студенти 1-го курсу, які поступили в наш ВУЗ також після технікумів і коледжів (ось такий цікавий жереб), але на факультет конструювання та дизайну, на 1 гол більше. Кінцевий рахунок цієї гри 3:2 на користь студентів МТФ.

Результати жеребкування для 1-курсників, які поступили в НУБіП України після закінчення школи на обидва факультети, в цьому році були невтішні, бо ці команди потрапили на найдосвідченіших суперників, які вже навчаються в магістратурі.

Так в четвертій грі перемогу здобула команда магістрів-конструкторів з рахунком 5:3, а в п’ятій - команда магістрів-механіків з рахунком 6:1. Варто відмітити, що остання, це команда, яка вже трічі поспіль виборює головний приз турніру - перехідний КУБОК ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ. Не дивлячись на такі рахунки не можна сказати, що першокурсники зовсім не чинили опору, особливо в четвертій грі. Сподіваємось, що у них ще буде можливісь, нагода і головне бажання довести як мінімум протягом трьох наступних років, що вони також не ликом шиті.

В останній 6-й парі технічну перемогу з рахунокм 3:0 здобули студенти 3-го курсу механіко-технологічного факультету.

Таким чином до друггого туру змагань пробились такі команди: 3 курс ФКД, 2 курс МТФ, 1 курс (скорочений термін навчання) МТФ, магістри ФКД, магістри МТФ, 3 курс МТФ.

Продовження буде!!! Чекаємо гравців і вболівальників о 14.40 завтра 13 вересня 2017 року на спортивному майданчику на жеребкування і подальші баталії в двох групах, у які потраплять по три команди. Сподіваємось, що результати жеребкування будуть такими, що в обох групах буде зберігатися інтрига до фінального свистка арбітра в останньому матчі! Шановні вболівальники, в т.ч. й з числа НПП, підтримайте свої команди! Нагадаємо, що фінал турніру проводитиметься у вівторок 19 вересня 2017 року!

Відповідальний за фізкультурно-масову роботу на механіко-технологічному факультеті, к.т.н., доцент Бешун О.А.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook