Першокурсники прийняли присягу студента та отримали студентські квитки. День знань в НУБіП України

5 вересня 2017 року

    До майбутніх землевпорядників з вітальним словом звернулися роботодавці Анатолій ПолтавецьОлександр Ткаченко, а від Держгеокадастру Олександр Краснолуцький. Як зазнчив декан факультету Тарас Євсюков: «Сьогодні з їх рук ви отримали студентські квитки, а через пару років, віддасте свої дипломи бакалаврів чи магістрів». Закликав молодих людей пам’ятати, що через відкритий діалог зі своїми наставниками, викладачами, колегами і друзями відбувається процес навчання й активного самовдосконалення.

        Голова ГО «Асоціація фахівців землеустрою» Анатолій Полтавець побажав студентам черпати нові знання, досягати поставлених цілей та вдосконалюватись з кожним роком. А директор департаменту Головного управління Держгеокадастру України Олександр Краснолуцький закликав майбутніх фахівців землевпорядної галузі гарно навчатися, адже в майбутньому, саме їм управляти найдорожчим скарбом людини – Землею.

       Олександр Ткаченко, начальник управління земельного кадастру Департаменту земельних ресурсів КМДА, звертаючись до першокурсників, зауважив, що вони зробили правильний вибір, коли обрали саме цей університет: «Тут готують не тільки добрі кадри, тут готують характери, життєйську позицію…

 

       Завідувачі кафедр Іван КовальчукОльга ДорошСвітлана КоханВіктор Заяць та Андрій Мартинпривітали першокурсників в студентській родині, побажали самоорганізованості, впевненості, наполегливості і легкості в навчанні.

      Найбільш хвилюючим для всіх був момент присяги. Саме цього дня, склавши присягу, першокурсники стали на крок ближче до здійснення мрій, поставлених цілей та досягнення успіху в професійній сфері. Прочитати посвяту у студенти НУБіП України цього року доручено Оксані Янко та Сергію Остапенку.

   Свято першокурсника на факультеті землевпорядкування відбувалося 31 серпня, а вже 1 вересня увесь колектив прийняв участь в загальноуніверситетському Дні знань. Деталі за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/35652

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook