Вступна кампанія 2017: розпочалися перші іспити

21 липня 2017 року

 Сьогодні приймальна комісія, образно кажучи, переходить від теорії до практики: розпочалися перші іспити. Героями дня стали чотирнадцять учасників АТО - герої східної кампанії проти російського агресора.

 
Ця подія аж ніяк не могла залишитися поза увагою інформаційної служби університету. Перед початком іспиту ми завітали до аудиторії, де він проводився. На першій парті – наш старий знайомий Євгеній Маракуца, який обрав для навчання факультет землевпорядкування. Цікавимося: хвилюєшся? А чого хвилюватися людині, яка на війні була у першій лінії оборони і при цьому готова до наступу – лунає у відповідь. Ось такі впевнені у собі перші вступники.
 
 
 
 
Серед учасників АТО, які складали екзамен, дві дівчини – Сніжана Загребенко та Ірина Кальчук (свого часу закінчила школу із золотою медаллю, але вищу освіту вирішила здобувати зараз). Обравши для навчання спеціальність соціального працівника, вони впевнені, що з цією роботою справляться. Адже нести мир і злагоду людям набагато легше і приємніше, ніж воювати. Справжні українські жінки!
 
Сергій Дорош – єдиний з них, хто проходить випробування за співбесідою. На відміну від решти учасників іспиту, хоче навчатися за денною формою. Інвалід війни, він обрав для навчання одну з найбільш мирних професій – лісівника. 
 
Хочеться, щоб крапкою у цьому матеріалі стали високі оцінки їхніх знань і позитивне рішення приймальної комісії. Ці люди того варті.
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook