Унікальні можливості для студентів агробіологічного факультету надає проект «Агрістарт»

20 червня 2017 року

     На агробіологічному факультеті розпочала активну роботунещодавно відкрита нова надсучасна лабораторія дистанційного зондування якості грунтів, заснована за підтримки компанії «Агрілаб». Ідея її створення викликана тим, що рослинництво з використанням новітніх технологій – світовий тренд в агровиробництві, а більшість українських виробничників відчуває гострий дефіцит кадрів – агрохіміків і агрономів, які володіють інструментами точного землеробства. Ця ж лабораторія дозволяє готувати нового фахівця, адаптованого до сучасних вимог та потрібного на ринку праці.

     Сьогодні співзасновник і керівник компанії «Агрілаб» Ярослав Бойко зустрівся з третьокурсниками агробіологічного факультету, які зараз проходять виробничу практику, аби детально розповісти про можливості, що надає проект «Агрістарт», який компанія започаткувала спільно з кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва.

 

 

     Насамперед, це доступ до сучасної інформації, інновацій, технологій, зокрема точного землеробства, у рамках проекту пройде і курс семінарів з іноземними експертами. Студенти зможуть взяти участь у науково-дослідних проектах, які закладає «Арілаб» та пройти практичне навчання у найбільш прогресивних українських підприємствах і за кордоном. Унайближчій перспективі – проведення для студентів різноманітних конкурсів, аби молодь могла проявити ініціативу та спробувати свої сили у обраній професії.

     Тож запрошуємо майбутніх вступників приєднуватися до нових світових трендів у агровиробництві та скористатися унікальними можливостями, які надає

агробілогічний факультет.

Ірина Білоус


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook