Студентський науковий гурток «Кадастрово-реєстраційна діяльність»

  

 

науковий керівник гуртка
Тихенко О.В.

Тел.: 044-258-05-25

Електронна пошта: [email protected]

доцент кафедри земельного кадастру, к.с-г. наук, доцент

 

 

 


Науковий гурток «Кадастрово-реєстраційна діяльність»

Тел.:

 

 
 

Науковий гурток «Кадастрово-реєстраційна діяльність» сформований за напрямком наукової діяльності кафедри земельного кадастру відповідно до затверджених тематичних планів роботи кафедри. Гурток почав своє існування у 2012 році.
Під час засідань члени гуртка представляють власні доповіді на різноманітні теми у розрізі Плану роботи гуртка. Також виступають з доповідями на наукових конференціях, публікують тези та статті.
Основним завданням гуртка є залучення до роботи студентів, які виявляють інтерес до науково-дослідної роботи; організація науково-дослідної роботи студентів та поглиблене вивчення студентами обраної дисципліни.
У процесі роботи гуртка студентами здійснюється:
· організація науково-дослідної роботи студентів та поглиблене вивчення студентами дисциплін «Земельний кадастр», «Реєстрація прав власності»;
· освоєння методики виконання науково–дослідних робіт у сфері земельного кадастру та оцінки нерухомого майна;
· комплексна робота над аналізом проведених досліджень та опублікування результатів досліджень (у вигляді статей та тез доповідей).
Гурток сприятиме розвитку фахових навичок та підвищенню рівня теоретичної підготовки студентів у сфері земельного кадастру та оцінки земель.
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook