Кафедра гігієни тварин і харчових продуктів імені професора А.К. Скороходька

Робочі програми і силабуси

 

Назва дисципліни

Робоча програма

Силабус

Електронний навчальний курс

Для підготовки здобувачів вищої освіти

ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина"

Обов’язкові дисципліни

Гігієна тварин (2026-2027 н.р.)

 

 

 

Гігієна тварин (англ.) (2026-2027 н.р.)

Гігієна тварин (стн)

Екологія у ветеринарній медицині

Благополуччя тварин, етологія та професійна етика

Благополуччя тварин, етологія та професійна етика (англ.)

 

Гігієна харчових продуктів

Гігієна харчових продуктів (англ.)

 

Гігієна харчових продуктів (стн)

Державна ветеринарно-санітарна експертиза

 

Державна ветеринарно-санітарна експертиза (англ.)

 

Вибіркові дисципліни

Лабораторний аналіз харчових продуктів

 

Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів

 

 

 

 

Гігієна утримання ВРХ

Гігієна утримання коней

Гігієна утримання собак і котів

Гігієна утримання екзотичних і хутрових звірів

 

   

 

   

 

 

  

Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр,

спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"

Обов’язкові дисципліни

Безпечність та якість харчових продуктів

 

 

Ветеринарна санітарія

 

   

Гігієна харчових продуктів

Ветеринарна політика

   

 

Методика санітарних досліджень

Ветеринарно-санітарна інспекція

 

     

 

   

Вибіркові дисципліни

Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів

Державний контроль харчових продуктів 

Біобезпека і біозахист у ветеринарії

Офіційний аудит

 

   

Гігієна дичини

Лабораторний аналіз харчових продуктів

Судова експертиза харчових продуктів

Санітарія побічних продуктів тваринництва 

 

 

 

 

Дисципліни за вільним вибором здобувачів вищої освіти університету

Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин

 

Основи грумінга

Ветеринарна нутріціологія

 

Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія"

Проектування сільськогосподарських підприємств

Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта»

Гігієна тварин

 

Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 229 «Громадське здоров’я», 181 "Харчові технології"

Загальна гігієна

 

Гігієна, токсикологія та безпека харчування

Промислова екологія м'ясопереробних підприємств

Промислова екологія рибопереробних підприємств

Промислова екологія переробних підприємств (2026-2027 н.р.)

 

Для підготовки здобувачів вищої освіти третього ОНП доктор філософії

Педагогічна (асистентська практика)

Гігієна, токсикологія та безпека харчування

Ризик-орієнтований контроль безпечності харчових продуктів і кормів

 

 

 

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook