Кафедра ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька

Робочі програми і силабуси


Назва дисципліни
Робоча програма
Силабус
Електронний навчальний курс (ЕНК)
 
 
 
 
 
Для підготовки здобувачів вищої ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина"
Гігієна тварин
 
 
Гігієна тварин (англ.)
Гігієна тварин (стн)
Гігієна утримання ВРХ
Гігієна утримання коней
Гігієна утримання собак і котів
Гігієна утримання свиней
Гігієна утримання овець і кіз
Гігієна утримання екзотичних і хутрових звірів
 
 
 
Екологія у ветеринарній медицині
Благополуччя тварин, етологія та професійна етика
 
 
 
Благополуччя тварин, етологія та професійна етика (англ.)
Гігієна харчових продуктів (англ.)
Гігієна харчових продуктів

Гігієна харчових продуктів (стн.)
 
 
 
 
 
Державна ветеринарно-санітарна експертиза
 
Державна ветеринарно-санітарна експертиза (англ.)
 
Органічне тваринництво
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр, спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"
Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів
 
Безпечність та якість харчових продуктів
Ветеринарна деонтологія та санітарна екологія 
  
 
Ветеринарна санітарія
Гігієна тварин
  
 
Гігієна харчових продуктів
Державний контроль харчових продуктів 
Офіційний аудит
Етологія та благополуччя тварин
Екотрофологія
Товарознавство і стандартизація
Ветеринарна нутріціологія
Гігієна дичини
 
 
 
 
Лабораторний аналіз харчових продуктів
Судова експертиза харчових продуктів
 
Ветеринарна політика
 
 
 
 
Методи санітарних досліджень
 
Санітарія побічних продуктів тваринництва 
 
Гігієна проектування потужностей
 
 
 
 
 
 
 
Дисципліни за вільним вибором здобувачів вищої освіти університету
Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин
 
 
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія"
Проектування тваринницьких підприємств
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта»
Ветеринарна санітарія та гігієна
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 181 "Харчові технології"
Гігієна і санітарія харчових підприємств
Гігієна, токсикологія та безпека
Промислова екологія м'ясопереробних підприємств
 
Промислова екологія рибопереробних підприємств
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Для підготовки здобувачів вищої освіти третього освітньо-наукового ступеня доктор філософії спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"
Обов’язкові дисципліни
Методика дослідної справи у ветеринарній гігієні та санітарії  
 
Організація та контроль санітарних заходів
Дисципліни за вибором здобувача вищої освіти
Ризик-орієнтований контроль потужностей
Ветеринарне громадське здоров'я
Моніторинг безпечності харчових продуктів
Безпечність та якість кормів
Педагогічна (асистентська практика) 
 
 
 
 

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook