Робочі програми і силабуси
Назва дисципліни | Робоча програма | Силабус | Електронний навчальний курс (ЕНК) |
Для підготовки здобувачів вищої ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина" | |||
Гігієна тварин | |||
Гігієна тварин (англ.) | |||
Гігієна тварин (стн) Гігієна утримання ВРХ Гігієна утримання коней Гігієна утримання собак і котів Гігієна утримання свиней Гігієна утримання овець і кіз Гігієна утримання екзотичних і хутрових звірів | |||
Екологія у ветеринарній медицині | |||
Благополуччя тварин, етологія та професійна етика | |||
Благополуччя тварин, етологія та професійна етика (англ.) | |||
Гігієна харчових продуктів (англ.) | |||
Гігієна харчових продуктів Гігієна харчових продуктів (стн.) | |||
Державна ветеринарно-санітарна експертиза Державна ветеринарно-санітарна експертиза (англ.) Органічне тваринництво | |||
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр, спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" | |||
Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів | |||
Безпечність та якість харчових продуктів | |||
Ветеринарна деонтологія та санітарна екологія | |||
Ветеринарна санітарія | |||
Гігієна тварин | |||
Гігієна харчових продуктів | |||
Державний контроль харчових продуктів | |||
Офіційний аудит | |||
Етологія та благополуччя тварин | |||
Екотрофологія | |||
Товарознавство і стандартизація | |||
Ветеринарна нутріціологія | |||
Гігієна дичини | |||
Лабораторний аналіз харчових продуктів | |||
Судова експертиза харчових продуктів Ветеринарна політика | |||
Методи санітарних досліджень Санітарія побічних продуктів тваринництва Гігієна проектування потужностей | |||
Дисципліни за вільним вибором здобувачів вищої освіти університету | |||
Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин | |||
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія" | |||
Проектування тваринницьких підприємств | |||
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта» | |||
Ветеринарна санітарія та гігієна | |||
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 181 "Харчові технології" | |||
Гігієна і санітарія харчових підприємств | |||
Гігієна, токсикологія та безпека | |||
Промислова екологія м'ясопереробних підприємств Промислова екологія рибопереробних підприємств | |||
Для підготовки здобувачів вищої освіти третього освітньо-наукового ступеня доктор філософії спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" | |||
Обов’язкові дисципліни | |||
Методика дослідної справи у ветеринарній гігієні та санітарії | |||
Організація та контроль санітарних заходів | |||
Дисципліни за вибором здобувача вищої освіти | |||
Ризик-орієнтований контроль потужностей | |||
Ветеринарне громадське здоров'я | |||
Моніторинг безпечності харчових продуктів | |||
Безпечність та якість кормів | |||