Назва дисципліни | Робоча програма | Силабус | Електронний навчальний курс |
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина" |
Обов’язкові дисципліни |
Гігієна тварин |
|  |
|
Гігієна тварин (англ.) |  | 
| 
|
Гігієна тварин (стн) | 
|  | 
|
Екологія у ветеринарній медицині |  | 
| 
|
Благополуччя тварин, етологія та професійна етика | 
| 
| 
|
Благополуччя тварин, етологія та професійна етика (англ.) | 
|  |
|
Гігієна харчових продуктів | 
|  | 
|
Гігієна харчових продуктів (англ.) | 
| 
|
|
Гігієна харчових продуктів (стн) | 
| 
| 
|
Державна ветеринарно-санітарна експертиза |
|  |  |
Державна ветеринарно-санітарна експертиза (англ.) |  | 
|
|
Вибіркові дисципліни |
Лабораторний аналіз харчових продуктів | 
|
| 
|
Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів |  |  |  |
| | | |
Гігієна утримання ВРХ | 
|  |  |
Гігієна утримання коней |  | 
|  |
Гігієна утримання собак і котів | 
|  | 
|
Гігієна утримання свиней | 
|  | 
|
Гігієна утримання овець і кіз | 
|  | 
|
Гігієна утримання екзотичних і хутрових звірів |
|  | 
|
Органічне тваринництво |
|  | 
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр, спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" |
Обов’язкові дисципліни |
Безпечність та якість харчових продуктів |
| 
| 
|
Ветеринарна санітарія | 
|  | 
|
Гігієна тварин |  | 
|  
|
Гігієна харчових продуктів |  | 
|   |
| | | |
Етологія та благополуччя тварин |  | 
|  |
Ветеринарна політика |  | 
|  |
Методи санітарних досліджень |  | 
| 
|
Ветеринарно-санітарна інспекція |
| 
| 
|
Вибіркові дисципліни |
Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів | 
|  |  |
Державний контроль харчових продуктів | 
|  | 
|
Біобезпека і біозахист у ветеринарії |  | 
|  |
Офіційний аудит | 
|  |  |
Ветеринарна нутріціологія |  | 
| 
|
Гігієна дичини | 
| 
| 
|
Лабораторний аналіз харчових продуктів | 
| 
| 
|
Судова експертиза харчових продуктів | 
| 
| 
|
Санітарія побічних продуктів тваринництва | 
| 
|  
|
Гігієна проектування потужностей | 
| 
| 
|
Дисципліни за вільним вибором здобувачів вищої освіти університету |
Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин |
| 
| 
|
Основи грумінга | 
|  | 
|
Ветеринарна нутріціологія |
|  | 
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія" |
Проектування сільськогосподарських підприємств | 
| 
| 
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта» |
Гігієна тварин | 
| 
|
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 229 «Громадське здоров’я», 181 "Харчові технології" |
Загальна гігієна |
| 
|  |
Гігієна, токсикологія та безпека |  | 
| 
|
Промислова екологія м'ясопереробних підприємств | 
| 
| 
|
Промислова екологія рибопереробних підприємств | 
| 
| 
|
Промислова екологія переробних підприємств |
| 
| 
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти третього ОНП доктор філософії спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" |
Педагогічна (асистентська практика) | 
| 
| 
|