Світлана Тищенко – призер ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»

26 квітня 2017 року

    19 квітня 2017 року на базі Університету імені Альфреда Нобеля проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит». В інтелектуальних змаганнях взяли участь представники 72 вишів з різних регіонів України – загалом близько 140 студентів різних курсів фінансових спеціальностей. Економічний факультет НУБіП представляли дві студентки – четвертокурсниця напряму підготовки «Облік і аудит» Олеся Ковтуняк і магістр спеціальності «Облік і оподаткування» Світлана Тищенко.

     Ви всі – вже переможці, тому що подолали нелегкий шлях до Дніпра і погодні негаразди та перешкоди. Думаю, ви поділяєте погляди 35-го президента США Джона Кеннеді, який стверджував, що бухгалтерський облік і фінансова звітність – це універсальна мова бізнесу. І ця мова не тільки поєднує всіх вас, але й відкриває перед кожним великі можливості. Тож нехай ваше перебування у нашому виші принесе вам задоволення та професійну вдачу, звернувся до учасників президент університету Борис Холод.

 

     Студентам пропонували письмові практичні та тестові завдання з фінансового і управлінського обліку, аналізу господарської діяльності, аудиту. При їхньому виконанні вони користувалися програмою для комп’ютерного тестування. 
     Оцінювало цю роботу компетентне журі, до складу якого увійшли експерти з обліку та аудиту провідних вишів України – НУБіП, Тернопільського національного економічного університету, Донецького національного університету імені Василя Стуса, Київського національного торговельно-економічного університету та інших.

     У підсумку Світлана посіла 3-тє місце, а Олеся – 4-те. До участі у змаганнях наших дівчат готували завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга, доценти Світлана Тивончук, Наталія Кузик і Анатолій Шиш.

 

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів та наукових здобутків!

Анатолій Діброва,
декан економічного факультету
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook