Два «золота» і одне «срібло» спартакіади «Бадьорість та здоров'я» здобули викладачі НУБіП

23 березня 2017 року

     Викладачі НУБіП беруть активну участь у спартакіаді "Бадьорість та здоров'я", яка проводиться серед професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV р.а., розташованих на території Голосіївського району Києва.
     21 березня 2017 року у її рамках пройшли змагання з футзалу, місцем їх проведення став Національний університет харчових технологій. Участь у турнірі взяли команди трьох вишів – господарів, Київського національного університету імені Тараса Шевченка і НУБіП. А перемогу у цій боротьбі добула саме наша збірна.

     У першій грі наші футболісти виграли у команди Шевченкового університету з рахунком 6:2. А ось гра з представниками НУХТ виявилася дуже напруженою: програючи з рахунком 5:2, команда НУБіП в кінці гри таки зуміла зібратися і на останніх трьох хвилинах зрівняти рахунок – 5:5. У третій грі команда КНУ імені Тараса Шевченка поступилася суперникам з НУХТ. Таким чином, за підсумками всіх трьох матчів, перемогли футболісти НУБіП.

     Цього ж дня у межах спартакіади проходили змаганнях з шахів, які приймав Київський національний університет імені Тараса Шевченка. І суперники зустрілись ті самі – КНУ імені Тараса Шевченка, НУХТ і НУБіП.

     Тут наші шахісти у командному заліку поступилися інтелектуалам з Шевченкового університету і зайняли друге місце. Але у особистому заліку серед жінок перемога за нами. Кращою стала доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів Оксана Тонха.

Наталія Федорина,
старший лаборант
кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook