Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на лижах 2017

27 лютого 2017 року
м. Кролевець Сумської обл.

Призером чемпіонату України зі спортивного орієнтування на лижах стала Олександра Пархоменко, студентка аспірантури кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті. Олександра виступала в складі збірної команди міста Києва в елітній групі Ж21Е і зайняла 3 місце на довгій дистанції, 6 місце в двохетапній естафеті і 4 місце на короткій дистанції.

24-26 лютого в лісових масивах навколо міста Кролевець Сумської області пройшов Командний чемпіонат України, чемпіонат України на окремих дистанціях (дорослі, юніори, юнаки), Кубок України (3-5 етапи сезону 2016-2017, фінал), чемпіонат України серед ветеранів зі спортивного орієнтування (на лижах). За три дні були проведені змагання з таких дисциплін: 24 лютого – довгі дистанції, 25 лютого – двохетапні естафети серед чоловіків і жінок, 26 лютого – короткі дистанції. Регламент змагань затверджений Мінмолодьспортом України, інформаційний бюлетень про змагання.

В змаганнях брали участь 156 спортсменів з 8 областей України і міста Києва.

Результати змагань можна переглянути на сайті організатора змагань - Сумського відокремленого підрозділу Федерації спортивного орієнтування України: http://orientsumy.com.ua. В командному заліку за сумою очок трьох днів змагань команда Києва зайняла 1 місце серед 17 команд.

На чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на лижах серед ветеранів три перших місця серед чоловіків 50 років і старших зайняв В’ячеслав Пархоменко, старший викладач кафедри фізичного виховання, тренер Олександри.

 

Фото зі змагань

Фініш О.Пархоменко на довгій дистанції, температура повітря +5 градусів, сніг мокрий, лижі провалюються у м`який сніг, спортсменам було дуже важко долати дистанцію особливо на підйомах і крутих схилах оврагів:

Нагородження О. Пархоменко - 3 місце на довгій дистанції:

 

На старті короткої дистанції у неділю 26.02.2017 року В. Пархоменко:

 

 

Кафедра фізичного виховання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook