Профорієнтаційна робота факультету тваринництва та водних біоресурсів триває

6 лютого 2017 року

     Збільшення контингенту студентів – одне із першочергових завдання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, вирішенням якого є проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл і технікумів. Цього разу інформація про наш університет та факультет була поширена серед учнів 9-11 класів міста Лебедин Сумської області викладачами кафедри гідробіології та іхтіології доцентом Наталією Марценюк та асистентом Миколою Грунтковським
     В Лебединській спеціалізованій школі № 7 Сумської області було доведено до учнів інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його роль у підготовці кваліфікованих кадрів та умовами прийому на навчання у 2017 р.

     Наступна зустріч була поведена з учнями 9-11 класів в Лебединській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6. Учням було представлено інформацію про спеціальності університету та факультету тваринництва та водних біоресурсів, терміни навчання та подальші можливості випускників нашого вузу. В ході зустрічі учні цікавилися днем відкритих дверей в університеті, переліком необхідних предметів із ЗНО, умовами проживання в гуртожитку тощо. 

     Учні Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 уважно слухали інформацію про навчальний заклад, ставили питання та проявляли зацікавленість до спеціальностей.

     Ще одна школа яку відвідали наші викладачі це Лебединська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, де також відбулася зустріч з учнями 11 класів та представлена інформація про університет та факультет тваринництва та водних біоресурсів

     Завершенням профорієнтаційного дня була зустріч із випускниками 9-11 класів у Лебединській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3.

     В ході проведених зустрічей учням було продемонстровано відео ролик «Один день з життя факультету», який викликав зацікавленість до наданої інформації.
     По завершенню всіх зустрічей проводилося анкетування учнів з метою визначення зацікавленості профорієнтаційною інформацією доповідачів.
    Висловлюємо подяку директорам вище перерахованих шкіл за надану можливість та сприяння у проведенні зустрічей та сподіваємося на подальшу співпрацю.

П. Шевченко,
завідувач кафедри гідробіології та іхтіології 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook