«Природна кормова база»

Керівник гуртка: доцент Кривенок М.Я.
Мета роботи гуртка: вивчення питань живлення та використання поживних речовин у тварин різних видів залежно від віку, фізіологічного стану та продуктивності відповідно до сучасних знань з живлення та способів годівлі тварин. У роботі гуртка задіяні в середньому до 10 студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів, спеціальності водні біоресурси та аквакультура.
План-графік роботи наукового гуртка
«Природна кормова база»
на 2016 – 2017 рр.
№ п/п | Тема засідання | Дата проведення |
1. | Класифікація, характеристика поживності та специфічні властивості кормів | 08.09.2016 р. |
2. | Азот кормів і добавок та його використання. | 12.10.2016 р. |
3. | Протеїнова, жирова, вуглеводна, мінеральна та вітамінна поживність кормів | 16.11.2016 р. |
4. | Застосування годівлі для профілактики захворювань і лікування риб | 14.12.2016 р. |
5. | Вчення про годівлю сільськогосподарських тварин як розділ зоотехнічної науки та роль годівлі тварин у вирішенні наукових і практичних проблем виробництва продуктів харчування | 15.02.2017 р. |
6. | Оцінка якості та поживності кормів рослинного походження. | 15.03.2017 р. |
7. | Дослідження розвитку природної кормової бази для коропа у ставах ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» | 19.04.2017 р. |
- zvit_2017.pdf (pdf, 530.92 КБ)
- vityag_2017.jpg (jpg, 284.78 КБ)