Ректорат спланував роботу на тиждень

17 жовтня 2016 року

    17 жовтня 2016 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Одне з головних питань порядку денного – початок опалювального сезону. За інформацією проректора з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка, сьогодні почнуть опалюватися гуртожитки, з середи – навчальні корпуси. Протягом трьох днів проходитиме тестування автоматизованих теплопунктів, які цьогоріч встановили в корпусах №№ 1, 4, 10.

     Як зазначив очільник університету, заощаджуючи на теплі, маємо перевитрати електрики. Тому наше спільне завдання – тримати температурний режим у межах, визначених санітарними нормами, при цьому ощадливо використовувати енергоресурси. 

     На цьому тижні відбудуться ряд заходів. Так, 18 жовтня – семінар для завідувачів лабораторій, 19 жовтня – на базі університету пройде засідання Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України, а наступного дня економічний факультет відзначатиме 65-річчя з дня створення.

     У полі зору проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші – поліпшення практичного навчання студентів та підготовка магістрів. Окрім того, триває виборчий процес з обрання нового керівника студентської організації. Нагадаємо, що у перегонах беруть участь сім претендентів. Починаючи з сьогоднішнього дня і до 25 жовтня триватиме агітація, того ж дня відбудуться дебати. 27 жовтня пройде голосування, в якому братимуть участь майже 10500 студентів. На 31 жовтня запланована зустріч новообраних керівників органів студентського самоврядування з ректором Станіславом Ніколаєнком.

     Учений секретар Оксана Барановська презентувала порядки денних засідань ректорату і вченої ради. Остання відбудеться на базі Боярської лісодослідної станції.

     Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко повідомив про успішну доставку гуманітарного вантажу в зону проведення АТО, яку формували за участі працівників університету та наших навчально-дослідних господарств. 

    Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про візит делегації Естонії, до складу якої входять керівники п’яти тамтешніх університетів. У планах – з усіма підписати угоди про співпрацю в рамках ERASMUS+.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на експертизі наукових проектів, яка наразі триває в Міністерстві освіти і науки.

     

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – створити систему виховної роботи, надати допомогу студентському самоврядуванню. Валерію Іщенку – контролювати температурну ситуацію в гуртожитках, завершити ремонтні роботи в гуртожитку №5.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

 

 

 

 


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook