Кубок інженерно-технічних факультетів з міні-футболу втретє залишився у механіків 4 - курсників

3 жовтня 2016, 10:24

У понеділок 19 вересня 2016 р. на спортивному майданчику НУБіП України зі штучним покриттям проводилась фінальна частина змагань за «Кубок інженерно-технічних факультетів» 2016/2017 н.р. з міні-футболу, який вже став традиційним турніром (проводився втретє).

Згідно регламенту у турнірі за кубок серед збірних команд студентів всіх курсів механіко-технологічного факультету і факультету конструювання та дизайну НУБіП України взяло участь 12 команд (по 5-ть команд від кожного курсу ОС «Бакалавр», причому від 1-го курсу по дві команди, одна з яких зі скороченого терміну навчання, а також по одній команді ОС «Магістр» від обох факультетів).

У першому турі в запеклій боротьбі у відповідних парах було визначено 6 переможців. Ними стали три команди від факультету конструювання та дизайну та три команди від механіко-технологічного факультету, які продовжили боротьбу в другому турі згідно з результатами жеребкування в групі А і групі Б. Варто відмітити, що ігри у стикових матчах були цікаві і безкомпромісні.

Результати другого туру (групового раунду) зведені в таблиці.

Третій день змагань (фінальна частина) передбачала гру за 5 місце, проте, команда МТФ-1 не з’явилася, через що отримала технічну поразку 0-3 від команди МТФ-3.

У матчі за призове ІІІ місце зустрілися команди ФКД-1 і ФКД-М. Гра виявилась динамічною проте сильнішою в цій парі виявились досить перспективна і збалансована команда першокурсників, які перемогли з переконливим рахунком 8 : 3, виборвши бронзові нагороди.

Природно, що найбільший ажіотаж був навколо гри за перемогу в турнірі. Пара двох найкращих команд була представлена командами МТФ-4 (минулорічний чемпіон турніру) і ФКД-2. Фінал виявився також розгромний. З рахунком 9 : 2 перемогли студенти ІV курсу, з чим ми їх і вітаємо, а срібні нагороди відповідно отримали гравці команди ІІ курсу ФКД. Варто зазначити, що команда МТФ-4 вже втретє поспіль виборює перемогу в цьому турнірі, тому перехідний кубок не змінив свого володаря.

Оргкомітет турніру у рамках турніру проводив конкурс у двох номінаціях: на кращого воротаря, кращого польового гравця (бомбардира). Кращим воротарем турніру став студент – Маліновський Олег, а кращим бомбардиром з результатом в 11 забитих м’ячів у ворота суперників одноголосно визнано Артура Марчука.

На завершення можна лише додати, що спортивне свято вже втретє відбулося на високому рівні і з великою зацікавленістю як з боку студентства, так і викладачів, завдячуючи керівництву факультетів МТ та КД, а також допомозі в організації проведення турніру з боку Сергія Олексійовича Вербицького та Прохніча Валерія Миколайовича.

Кубок – перехідний, тому всім командам бажаємо успіхів у наступному році, а гравцям збірних факультетів КД і МТ з футболу бажаємо «Ні пуха, ні пера!» у матчах спартакіади студентів НУБіП України, які відбудуться найближчим часом.

 

Доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем, канд. техн. наук Бешун О.А.


Кращий бомбардир
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook