ДЕНЬ ЗНАНЬ

2 вересня 2016, 11:29

        1 вересня кафедра педагогіки гуманітарно-педагогічного факультету залучилася до святкування Дня знань… Викладачі, наставники зі своїми підопічними ‒ усі раді та з оптимізмом налаштовані на новий навчальний рік. Спочатку викладачів і студентів-першокурсників привітали на факультеті, пізніше вони пройшли парадом на стадіоні університету.  

     Після звучання Державного гімну України та почесного підняття прапорів наших першокурсників привітав ректор Станіслав Ніколаєнко та вельмишановні гості свята генеральний прокурор України Юрій Луценко, віце-премєр-міністр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко, народний депутат Вадим Івченко, голова наглядової ради університету Микола Томенко та ін.

Наші студенти магістратури спеціальності «Науки про освіту» були захоплені святковим дійством, яке організував їм університет, адже їх вітали народні та заслужені артисти України, художні колективи, ансамблі, хор, збірні команди університету.
Викладачі кафедри педагогіки на чолі з завідувачем Русланом Сопівником плідно провели профорієнтаційну роботу на протязі 2015-2016 навчального року та у процесі вступної компанії набрали на навчання сотню студентів із випускових спеціальностей кафедри «Науки про освіту» і «Професійна освіта». Тож працювати науково-педагогічним працівникам є з ким.
 
Валентина Теслюк,
доцент кафедри педагогіки
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook