НПП кафедри щиро вітає Арістову Н.О. з призначенням на посаду завідувача

1 вересня 2016, 16:54

Новий навчальний рік став значущим для кафедри англійської філології. На посаду завідувача кафедри було призначено Арістову Наталію Олександрівну.

Бажаємо висловити вдячність Харчук Наталії Сергіївні, яка 13 років успішно очолювала нашу кафедру.

Шановна Наталіє Сергіївно!

Ваша багатогранна діяльність, що базується на високому професіоналізмі та порядності, чуйному ставленні до колег, завжди були результатом успішного вирішення всіх завдань, які ставились перед Вами. І тому закономірно, що стільки років кафедра очолювалась таким мудрим та відповідальним завідувачем. Ваші такі чудові якості як вміння знаходити спільну мову з людьми, вирішувати чисельні проблеми, чутливо відчувати життєві зміни, сприймати нове та втілювати це в життя –здобули Вам заслужену повагу колег. Від щирого серця НПП кафедри англійської філології бажає Вам міцного здоров’я, запалу, енергії, творчого вогнику, віри й наснаги.

Шановна Наталіє Олександрівно!

Від імені колективу кафедри, прийміть найщиріші вітання з нагоди призначення Вас на посаду завідувача. Бажаємо Вам невичерпної енергії, принциповості, наполегливості, великих здобутків на цій відповідальній посаді, а підґрунтям плідної професійної діяльності нехай буде зміцнення здоров'я та благополуччя. Нехай Вас завжди супроводжують творче натхнення й наснага, оптимізм, добро, гармонія, успіх, повага, удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги.

 

 

З повагою

НПП кафедри англійської філології

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook