До прийому абітурієнтів готові

2 липня 2016 року

     2 липня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка буквально напередодні початку цьогорічної вступної кампанії відбулося засідання приймальної комісії. На ньому йшлося про готовність відбіркових комісій до прийому заяв у вступників на програми підготовки ОС «Магістр» та «Бакалавр». Як повідомив відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук, до 5 липня – саме цього дня стартує вступ до магістратури – проведено косметичні ремонти приміщень, де працюватимуть відбіркові комісії, укомплектовано їх необхідним обладнанням та новою комп’ютерною технікою, підготовлено необхідні документи. Для вступників до магістратури вступні випробування розпочнуться 1 серпня. Охочі навчатися за бакалаврськими програмами зможуть подати заяви з 11 липня. До речі, за дев’ять днів – 20 липня – спливає термін прийому для вступників на базі молодшого спеціаліста.

     Цьогоріч уперше організовано виїзний прийом документів на базі відокремлених підрозділів університету. А приймальна комісія НУБіП працюватиме також і в суботу, і в неділю.

Изображение

     Мова йшла і про особливості нинішньої вступної кампанії. Відкритим залишається питання обсягів державного замовлення, зазначив Станіслав Ніколаєнко. Та керівництво докладе усіх зусиль, аби зберегти його на рівні минулого року.

     

Денис Рудень

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook