Засідання директорів бібліотек ВНЗ

18 травня 2016, 12:49

      17 травня 2016 р. на базі бібліотеки Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» відбулось засідання директорів бібліотек ВНЗ.  

 

      Після урочистого відкриття заходу представниками ректорату університету, було заслухано доповідь директора бібліотеки Колесникової Н.П.  на тему «Впровадження інноваційних технологій в роботу бібліотеки Університету «Україна».

 

      До уваги учасників засідання також було представлено виступ Мельничука Ю.Л., начальника науково-патріотичного центру виховання молоді Університету «Україна», який розказав про популяризацію козацтва серед студентства та участь молоді у волонтерських проектах та інших патріотичних рухах.

    Наступна доповідач, завідувач кафедри української мови, літератури та східних мов Університету «Україна» Коломієць О.В., розповіла про взаємодію її кафедри з бібліотекою.

 

    Крім того, директори бібліотек мали змогу відвідати видавничо-друкарський комплекс Університету «Україна». Дубовський О.С., директор ВДК Університету «Україна», провів ознайомчу екскурсію видавництвом.

Заступник директора наукової
бібліотеки НУБіП України
Мельничук Л.


Сортувальний станок
Обладнання для переплітання видань
Комора готової продукції
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook