Тиждень англійської мови в університеті відкрито!

12 квітня 2016 року

У сучасному суспільстві значення англійської мови важко переоцінити, адже не випадково Указом Президента України №641/2015 2016 рік проголошено Роком англійської мови в Україні. Не останнє місце в її популяризації займають різноманітні масові заходи, як-от Дні чи Тижні англійської мови, семінари, круглі столи тощо.

У нашому університеті Тиждень англійської мови проводиться вдруге – започаткована минулого року ініціатива гуманітарно-педагогічного факультету стала уже доброю традицією, на яку з нетерпінням чекають як студенти, так і викладачі.



З самого ранку 11 квітня майбутні філологи вітали студентів і викладацько-професорський склад вузу англійською мовою та вручали їм запрошення на захід разом із тижневою програмою, в якій кожен зможе знайти подію до смаку.



Урочисте відкриття Тижня англійської мови цьогоріч проходило під назвою «Шерлок Холмс і загадка НУБіП» під керівництвом викладачів кафедри романо-германських мов і перекладу Олени Соловйової та Ірини Гриценко за активної підтримки кафедри культурології на чолі з завідувачем Іриною Майданюк, які вкотре продемонстрували надзвичайну креативність та творчий підхід до організації і проведення пізнавально-розважальних заходів на високому рівні.


 

З вітальними словами до присутніх звернулися завідувач сектора забезпечення заходів протокольно-організаційного відділу Управління протокольного забезпечення та організації прийому офіційних делегацій Кабінету Міністрів України Роман Попов, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Ігор Буцик та завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу Олександр Малихін, які підкреслили важливість англійської мови у житті кожного з нас, відзначили особисті здобутки і досягнення наших студентів, а також побажали їм успіхів у підкоренні нових професійних і творчих вершин.



Представлені номери театралізованої імпрези «Шерлок Холмс і загадка НУБіП» стали яскравим вираженням неординарності і багатогранності особистостей студентів НУБіП. Вони продемонстрували неймовірні співочі таланти – як англійською, так і українською мовами, а запальні танці та інтелектуальні вікторини гармонічно поєдналися у єдине ціле.


Серед наших гостей були завідувач кафедри іноземної філології Світлана Амеліна, завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Оксана Іванова, завідувач кафедри англійської філології Наталія Харчук та інші науково-педагогічні працівники університету і, звісно, студенти. Гарному настрою сприяла особлива, дружня атмосфера заходу, організатори якого потурбувалися не лише про духовне задоволення, а й пригостили присутніх традиційним англійським чаєм зі смачними сандвічами.


Щиро дякуємо за чудово проведений час, неймовірне натхнення та з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі у стінах рідного університету, на які буде багатий прийдешній Тиждень англійської мови в НУБіП України!

Захуцька О.В., PhD,
асистент кафедри романо-германських мов і перекладу


 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook