Науковці університету представили свої здобутки на міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми енергоефективності та автоматизації в промисловості та сільському господарстві»

8 листопада 2015 року

     21-22 жовтня в Кіровоградському національному технічному університеті відбулася міжнародна науково-практична конференція «Проблеми енергоефективності та автоматизації в промисловості та сільському господарстві». Участь у її роботі взяли також наші колеги – доценти О.Ю. Синявський, В.В. Савченко, С.М. Усенко, старший викладач А.О. Дудник.

     В перерві між пленарним засіданням та роботою в секціях вони разом з іншими учасниками ознайомилися з кафедрами господарів конференції – електротехнічних систем та енергетичного менеджменту, автоматизації виробничих процесіві лабораторіями, створеними за допомогою ПАТ «Кіровоградобленерго».

     Робота конференції продовжилась на п’яти секційних засіданнях. Велику зацікавленість та схвальну оцінку отримали доповіді наших науковців. Так, на секції «Електромагнітна сумісність електрообладнання» доценти кафедри електроприводу та електротехнологій В.В. Савченко та О.Ю. Синявський  презентували тему «Передпосівна обробка насіння в магнітному полі», а доцент С.М. Усенко – «Використання сильних електричних полів в зерновій галузі».
     На секції «Автоматизація керування складними багатовимірними об’єктами та процесами» старший викладач А.О. Дудник представила доповідь «Принципи побудови інтелектуальних систем керування електроспоживанням у теплицях».

В.В. Савченко,
доцент кафедриелектроприводу
та електротехнологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook