Викладачі та студенти гуманітарно-педагогічного факультету відвідали місто Львів

20 жовтня 2015 року

   16-17 жовтня 2015 року відбулася поїздка до міста Львова, в якій брали участь викладачі кафедр педагогіки, соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті, а також студенти гуманітарно-педагогічного факультету. Кафедру педагогіки представляли Васюк Оксана Вікторівна, Кручек Вікторія Аркадіївна та Маценко Леся Миколаївна – наставники студентських груп. До екскурсійної групи також увійшли студенти різних курсів напряму підготовки «Соціальна педагогіка».

  

     За ці коротких два дні нам вдалося побачити чимало цікавого й побувати у багатьох чарівних куточках Львова. Площа Ринок, костел Святого Андрія, пам’ятник королю Данилу, ратуша, Італійський дворик, костел домініканців Божого Тіла (нині – церква Святої Євхаристії), музей зброї, Латинська катедра Вознесіння Найсвятішої Діви Марії, каплиця Боїмів, театр опери та балету імені Соломії Крушельницької, музей скульптури «Творчість Пінзеля», палац Потоцьких, Національний університет імені Івана Франка, будинок учених, собор Святого Юра, пам’ятник Андрею Шептицькому, каплиця Кампіонів, пам’ятник Тарасу Шевченку, музей «Аптека» - і це ще неповний перелік.

  

Також ми стали учасниками Національного свята шоколаду, відвідали кав’ярні «Світ кави» та «Цукерня», майстерню шоколаду й майстерню-карамельню, завітали до знаменитої «Криївки».
Приємно, що наші студенти побачили велику кількість пам’яток культури, збагатили свої знання, відчули нові враження і, звісно, змінилися під впливом одного з найкрасивіших міст України та Європи.
За все почуте і побачене ми щиро дякуємо Антоніні Кирилівні – нашому екскурсоводу і Тамарі Іванівні Ковальчук – організатору поїздки!
 
«Ми не прощаємось, ми обов’язково ще приїдемо до Львова!»
 
Доцент кафедри педагогіки,
Маценко Л.М.
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook