Національний університет біоресурсів і природокористування України - другий серед українських вишів у світовому рейтингу Times Higher Education World University Rankings 2025!

17 жовтня 2024 року
Національний університет біоресурсів і природокористування України досяг значних успіхів у рейтингу світових університетів від Times Higher Education (THE). Згідно з останніми даними, наш університет посідає 1501+ місце, демонструючи стабільний прогрес у різних аспектах навчання, наукових досліджень та інновацій.

Цей рейтинг враховує кілька ключових показників, таких як якість освіти, наукова діяльність, міжнародна перспектива та вплив на суспільство. Підвищення нашої позиції в цьому престижному списку свідчить про постійне прагнення університету до вдосконалення та впровадження інновацій у навчальний процес.

В оновленій версії предметного рейтингу журналу Times Higher Education, що оприлюднена 09 жовтня 2024 року, 17 українських університетів увійшли до переліку найкращих університетів світу за версією World University Rankings* 2025 року від провідної агенції Times Higher Education (у 2024 році – їх було 14). Всього у рейтингу більш ніж 2000 навчальних закладів із 115 країн світу, Національний університет біоресурсів і природокористування України займає 2-ге місце серед Українських університетів.

Цей рейтинг є важливим показником наших досягнень і зусиль у навчанні та науці. Ми пишаємося нашими студентами та викладачами, які невтомно працюють над покращенням якості освіти. Наша мета — залишатися лідерами в нашій галузі. Основна увага зосереджена на наданні високоякісної освіти в галузі наук про життя та досліджень навколишнього середовища, з акцентом на сталий розвиток і відповідальне управління як наземними, так і водними екосистемами.

Університет продовжить впроваджувати нові програми та ініціативи, активно займатися науковими дослідженнями, регулярно публікуючи роботи в різних областях, таких як сільське господарство, екологія та охорона навколишнього середовища. Університет також співпрацює з міжнародними партнерами, беручи участь у численних проєктах і конференціях, що сприятимуть розвитку науки та освіти в Україні.

Більш детальний аналіз результатів, включаючи таблиці, діаграми можна переглянути на сайті 


Олександр Лабенко,
проректор з науково-педагогічної роботи
та міжнародної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook