Гостьова онлайн-лекція для здобувачів вищої освіти 275 спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» Одеської академії будівництва та архітектури

2 квітня 2024 року
НУБіП України

Сьогодні професор кафедри тракторів і автомобілів Олексій СТЕПАНОВ провів гостьову онлайн-лекцію з освітнього компонента «Спеціалізований рухомий склад» на тему «Перспективи розвитку автомобільного транспорту» для здобувачів вищої освіти 275 спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» Одеської академії будівництва та архітектури.

 

Були присутні викладачі кафедри машинобудування Одеської академії будівництва та архітектури та здобувачі вищої освіти груп ТТ-203, ТТ-204т, ТТ-301.

 

Лекція була цікава, змістовна, наведені цікаві факти. Під час заходу було продемонстровано презентацію, в якій докладно було надані відомості про розвиток транспорту в Україні та світі. Особливу увагу, під час доповіді було надано екологічним автомобілям - тенденції та розвиток за європейськими стандартами з викидів шкідливих газів.

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Юліана КОЛЄСНІК

 

 

 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook