На старостаті ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження обговорили хід освітнього процесу

15 березня 2024 року

 В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбулася чергова зустріч дирекції інституту із студентським активом. Графік освітнього процесу у весняному семестрі дозволив всім учасникам зустрітись в очному форматі, також бажаючі мали можливість підключитись онлайн.

 

Заступник директора Віталій Савченко прокоментував оновлений розклад занять із врахуванням виходу на очне навчання студентів 3 курсу та переходу на дистанційне магістрів 1 року навчання.
Також важливими питаннями порядку денного старостату були моніторинг відвідуваності занать студентами та початок проведення проміжної атестації.

Середня відвідуваність студентів очної форми навчання з початку весняного навчального семестру становить 73%, у дистанційному – 81%.
Дирекція інституту відзначила старост академічних груп, які мають найкращий показник відвідуваності: Ірина Семенюк (1 курс, група ЕЕЕ-23001б) - 81%; Денис Дегтярьов (1 курс, група ЕЕЕ-23002б) - 80%; Артур Панян (2 курс, група АКІТ-22001б) - 83%; Андрій Кобзін (3 курс, група ТЕ-21001б) - 85%.

 

Директор інститут Віктор Каплун мав відверту розмову зі старостами і наголосив, що саме вони є формальними і неформальними лідерами своїх колективів. Старости призначаються наказом ректора університету, на них покладені обов’язки ведення журналу відвідуваності, моніторингу захворюваності, встановлення комунікації студентів-боржників з викладачами, тощо.
При цьому, директор відзначив старосту Анастасію Чугаєву (група ІЕС-22001б), яка зразково виконує свої обов’язки.

 

Для успішних студентів інституту, які бажають розпочати кар’єру енергетика під час навчання, компанія ДТЕК Київські електромережі оголосила набір на програму дуальної освіти за 20 посадами. Для цього потрібно заповнити анкету та пройти відбір.

 

Про готовність гуртожитку №7 до перевірки санітарного та технічно-господарського стану кімнат та прилеглої території, про стан укриття та дотримання проживаючими студентами Правил внутрішнього розпорядку у студентських гуртожитках НУБіП України відповідно до розпорядження ректора доповіла заступник директора Лілія Мартинюк. Вона ще раз нагадала наставникам про обо’язкове відвідування гуртожитку згідно затвердженого графіку чергування.

 

На завершення зустрічі Віктор Каплун анонсував створення на web-сторінці інституту вкладки «Директорський старостат», яка буде містити інфоресурс про роботу старост академічних груп інституту.


Віталій Савченко, Лілія Мартинюк,
заступники директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook