Методологічні інноваційні засади при підготовці аспірантів факультету харчових технологій та управляння якістю продукції АПК

19 березня 2015 року в «Інституті Нових Технологій» відбувся семінар «Актуальні тенденції виробництва м’ясних продуктів компанії «Могунція»»» на який були запрошені аспіранти факультету , які займаються вдосконаленням технології м’ясних продуктів та управлінням якості і безпечності.
Методологія означується сукупністю принципів, дотримування яких забезпечує ефективний добір і використання методів у ході організації й проведення наукових досліджень. Серед методологічних принципів на семінарі розглядались принципи: об'єктивності; системності;особистісного підходу.
В процесі семінару розглядались питання:
- Доповідь «Могунція – успішні технології. Новітні розробки
- Про «Зміни у харчовому законодавстві України, гармонізація його з європейським. Актуальні питання щодо виробництва та обігу харчових продуктів».
- Дегустація ковбасних виробів з інноваційними добавками фірми Могунція.
- Компанія «Інтермік – харчові технології»: «Інноваційне обладнання в м’ясопереробній промисловості».
- Компанія «Українські Хімічні технології ». Презентація новинок.
- Нові напрямками технології виробництва ковбасних та м`ясних виробів
Обговорення результатів та проведення дискусій допомогли аспірантам зрозуміти на практиці, що реалізації принципів системності та особистісного підходу сприяє дотримання таких вимог: аналізувати об'єкт дослідження у зв'язку з конкретною ситуацією; досліджувати явища за об'єктивно вираженими показниками, враховуючи різноманітність проявів та ін.
Декан факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК,
доктор технічних наук, професор
Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна