Перше звітування та перші настанови для аспірантів-початківців на кафедрі банківської справи та страхування

29 серпня 2023, 23:27
  Це таки здорово, коли тісно і злагоджено співпрацюють різні покоління науковців! Молоді науковці звітують про свої пошуки і досягнення, а старші мають можливість направити їх у потрібне русло, щоби не ходили манівцями і не втрачали дефіцитний час. Отже, чим тісніше спілкування, тим воно корисніше для справи.
  29 серпня на засіданні кафедри банківської справи та страхування відбулися звіти 8 аспірантів вступу 2023 року за спеціальністю 072 - Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок:
  1. Безкровного Вадима Петровича
  2. Бережного Олександра Олександровича
  3. Давиденка Олексія Івановича
  4. Коробка Андрія Володимировича
  5. Луценко Віталія Володимировича
  6. Рака Олександра Івановича
  7. Худолія Артема Олександровича
  8. Ющенка Михайла Олександровича
   Часу від вступу пройшло ще небагато, але аспіранти обрали собі актуальні теми і працюють над їх розробкою під керівництвом призначених наукових керівників, шукають «вузькі» місця у обраних темах, вчаться підбирати і аналізувати літературу по темі, приступили до написання тез доповідей на конференцію. Вони заповнили всі необхідні документи до звіту, приступили до наповнення своїх портфоліо.
   За ініціативою завідувачки кафедри к.е.н., доцента
Костюк Вікторії Анатоліївни на сьогоднішньому засіданні кафедри було вирішено окрім заслуховування звітів пошукувачів ступеню PhD обговорити структурування їх наукових робіт. Коротку бесіду провела з аспірантами д.е.н., професор Худолій Любов Михайлівна 
  Її багаторічний досвід роботи з аспірантами може стати у пригоді молодим науковцям. Було наголошено на тому , що успіхів у науці можна досягти лише за умови систематичної, планомірної роботи над тематикою, контактної роботи із керівником. Наукова робота- специфічний вид діяльності, і щоби вона виявилася ефективною, молодим науковцям треба навчитися її раціонально організовувати.

   Робота всіх аспірантів кафедри була позитивно оцінена і на Науковій раді економічного факультету.
   
До нових звітів і нових перемог, панове вчені! Країні потрібні розумні голови і цінні ініціативи.
Сподіваємося на вас.
 
Любов ХУДОЛІЙ, доктор економічних наук,
професор кафедри банківської справи та страхування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook