Зустріч наставника з групою з приводу відновлення офлайн навчання

27 лютого 2023 року

   У зв’язку з тим, що вже з 6 березня 2023 року в НУБіП України відновлюється навчання в офлайн режимі для студентів перших курсів ОС «Бакалавр» на разі існує нагальна необхідність забезпечення доведення даної інформації до кожного студента особисто. Саме тому Катериною Алексеєвою, наставником першого курсу спеціальності «Менеджмент», групи з англійською мовою викладання дисциплін, було проведено кураторську годину.

 

    Під час онлайн зустрічі нас повідомили стосовно необхідності перебувати у столиці та вранці 6 березня з'явитися в університет у зв’язку зі стартом офлайн навчання. Всі ми, студенти, підтвердили свою готовність це зробити. Загалом, нас тішить думка, що вже скоро буде можливість побачити один одного під час пар та після них, відновити всі радощі студентського життя. До речі, в нашій групі гарна відвідуваність пар, а всі викладачі дуже задоволені нашою успішністю, старанністю та відповідальністю. 
   Також під час зустрічі з куратором було обговорено питання повернення в гуртожитки, вимоги до підтримки там порядку у відповідності до санітарно-гігієнічних умов та правил проживання в гуртожитку.


   

   До цього часу – поки ми перебували вдома, у своїх містах та селах – ми мали завдання від нашого наставника відвідати рідні школи та провести там профорієнтаційні заходи. Дехто з нас уже успішно впоралися з поставленим завданням. Але мені здається, що вже найближчим часом інші також долучаться до профорієнтаційних заходів, адже нам дійсно є що розповісти про рідний факультет. До речі, уже завтра, 28 лютого, відбудуться Дні відкритих дверей факультету аграрного менеджменту, і куратор закликала нас запросити на захід наших  молодших друзів.  

     Наступна зустріч студентів з наставником запланована за тиждень.

Марина Алексеєва,
Студентка 5 групи, 1 курсу
Спеціальність «Менеджмент»

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook