Студентські роки вважаються найбільш яскравим періодом кожної людини: яскраві знайомства, нові знання, незабутні враження...

8 лютого 2023 року

 

На жаль, сучасні реалії вносять свої корективи у життя наших студентів, через що вони не можуть пізнати усі принади. Однак, навіть в умовах воєнного часу Студентська організація Агробіологічного факультету намагається підтримати бойовий дух і вжити усіх можливих заходів, щоб студенти не втрачали нагоди розважитися і відчути себе у колективі однодумців.

Кожен сектор СО АБФ робить велику роботу, щоб студенти могли проявити свої сильні сторони і можливості хоча б у режимі онлайн. Пропонуємо Вам переглянути короткий звіт щодо роботи команди.

 

Інформаційний сектор

Основна ціль Інформаційного сектору СО АБФ – доносити інформацію щодо усіх останніх подій до студентства. Задля того, щоб досягнути цієї мети був створений telegram-канал «Агроном у темі». Саме там студенти знаходять усі необхідні поради, як підтверджувати додаткові бали і готуватися до іспитів у рубриці «Сесія агронома». Крім того, Інформаційний сектор часто проводить інтелектуально-розважальні вікторини: «До Міжнародного дня англійської мови», «До Дня української мови і писемності», «Факти про Членів Студентської організації АБФ» тощо.

 Соціальний сектор

Розвиток людяності у підростаючого покоління вважається однією з провідних цілей Університетського самоврядування. Соціальний сектор СО АБФ взяв на себе неймовірну відповідальність допомагати військовим, які нині боронять Україну і потребують нашої підтримки. Численні благодійні збори продуктів і гуманітарної допомоги, Збір Бакалавр 4.5.0, збір на авто для Бригади військового нашого Факультету – це та багато іншого організовує Соціальний сектор.

 Кіберспортивний сектор

Велика кількість фанатів комп’ютерних ігор замотивувала Студентську організацію переглянути структуру і додати Кіберспортивний сектор, який займається проведенням онлайн-турнірів з Hearthstone, Cs:Go, Dota2.

 Культурно-масовий сектор

Культмас – один з найбільш популярних секторів СО АБФ, саме вони відповідають за увесь двіж факультету. Уся творча і соціально-активна робота падає на їхні плечі: численні фотоконкурси-флешмоби, Дебют першокурсника, різноманітні квести, Посвята у першокурсники, гра у Мафію зі старостами. Попри увесь тягар відповідальності, команда Культурно-масового сектору завжди генерує і реалізує найактуальніші і найоригінальніші ідеї. Наприклад, тематичний конкурс до Геловіну викликав неабиякий ажіотаж навколо себе, результатами роботи студентів були здивовані усі члени СтудОрганізації. 

 

Екологічний сектор

 Екологічна ситуація у світі загострюється: глобальне потепління, забруднення Світового океану, вирубка лісів – усе це викликає невимовний відгук у душах наших студентів. Екологічний сектор СО АБФ вважає за необхідне просувати eco-friendly ідеї серед широкого загалу. Флешмоби в Instagram «Економія світла» і «Eco-life» допомагають студентам долучитися до екологічних акцій і донести до своїх підписників інформацію щодо глобальних проблем, з якими стикається людство.

Науковий сектор

Наука є невід’ємною частиною життя кожного студента, тому Науковий сектор СО АБФ вважається провідною структурою Факультету. Освітні вікторини «До дня сільського господарства», «Захист рослин», «Тести з Агрономії» користуються популярністю серед студентів, адже дозволяють не тільки отримати додаткові бали до стипендіального рейтингу, а й перевірити свої знання з фахових предметів. Крім цього, під егідою Наукового сектору були проведені Дебати серед груп 1 курсу, які мали приголомшливий успіх.

 

Спортивний сектор

Попри подовжений період дистанційного навчання Спортивний сектор СО АБФ намагається підтримувати здоровий дух у здоровому тілі студентства навіть через соціальні мережі. Instagram-конкурс «Спортивний weekend» так прилюбився загалу, що проводиться вже втретє і завжди користується великою популярністю. Крім того, навіть під час очного навчання студенти не втрачають нагоди взяти участь у різноманітних змаганнях і вельми успішно: 2 місце серед 1 курсу з футболу, 2 місце з волейболу, 2 місце з гирьового спорту. Нам є чим пишатися!

 

Загалом, життя Агробіологічного факультету процвітає навіть попри усі негаразди, з якими стикається студентство. Але ж, як то кажуть, будь-які труднощі роблять нас сильнішими! Студентська організація Агробіологічного факультету і надалі планує проведення великої кількості оригінальних і сучасних заходів, щоб кожен студент міг реалізувати себе у тій чи іншій галузі. Слідкуйте за анонсами!

 

Ангеліна Волощук,

студентка 2 курсу 7 групи Агробіологічного факультету,

голова Інформаційного сектору Студентської організації АБФ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook