Організований початок 2 семестру 2022/2023 н.р.: ключове питання кафедри інформаційних систем і технологій

1 лютого 2023 року
НУБіП України
31.01.2023 відбулось чергове засідання кафедри інформаційних систем і технологій, на порядку денному якого було розглянуто основні питання: готовність кафедри до навчального семестру, план видань навчально-методичної літератури на 2023 рік, а також проведення профорієнтаційної роботи.  
 
На засідання кафедри була запрошена заступник декана факультету Наталя Анатоліївна Клименко, яка долучилась до перевірки готовності кафедри щодо проведення занять у 2 навчальному семестрі.
Кожний НПП під час засідання демонстрував:
-                  ЕНК з дисципліни (загальна інформація, повністю структура, наповнення матеріалами та відповідний журнал оцінок приведений до 100 балів);
-                  вбудовані відеоінструкції до лабораторних робіт;
-                  забезпечення неформальної освіти (завдання для самостійної роботи на вибір, пропозиція МВОКів тощо);
-                  сертифікат з підвищення кваліфікації, який стосується викладання дисципліни.
 
 
 
Завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Зіновійович Швиденко проаналізував наявність навчальних посібників та підручників, методичних рекомендацій до виконання лабораторних робіт з усіх дисциплін, що забезпечує колектив кафедри.
На засіданні обговорили та затвердили план наукових видань на 2023 рік для подання на розгляд навчально-методичної ради факультету інформаційних технологій та відповідно включено в індивідуальні плани роботи викладачів кафедр. Також було обговорено питання про проведення профорієнтаційної роботи та своєчасне надання НПП інформації для оновлення вебсторінки кафедри протягом семестру.
 
Таїсія Саяпіна, доктор філософії,
старший викладач кафедри
інформаційних систем і технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook