Кафедра геодезії та картографії

Практичне навчання

У 2023 році літня школа із геодезії та землеустрою відбулася в м. Києві на території студентського містечка НУБіП України. Захід проходив на території ботанічного саду та спортивного комплексу НУБіП України. Студентів чекали геодезичні конкурси, навігаційно-геодезичний квест та спортивні змагання.
  У 2022 році літня школа із геодезії та землеустрою відбулася в м. Києві на території студентського містечка НУБіП України. Захід проходив на території ботанічного саду та спортивного комплексу НУБіП України. Студентів чекали геодезичні конкурси, навігаційно-геодезичний квест та спортивні змагання.
 13 серпня 2021 року на базі Дзвінківського геодезичного навчального полігону відбулась «Літня школа із геодезії та землеустрою 2021» - майданчик для нетворкінгу й обміну досвідом між молоддю та експертами. Літня школа із геодезії та землеустрою об’єднала 95 студентів, 10 професійних викладачів і 10 провідних підприємств галузі.
 
 
На «Літній школі із геодезії та землеустрою 2020» на базі Дзвінківського геодезичного навчального полігону на студентів чекав дводенний інтенсив присвячений інноваційним технологіям в геодезії та землеустрої, цікаві геодезичні конкурси, обмін досвідом і пізнавальне спілкування з представниками провідних підприємств галузі, військово-спортивні змагання та активне дозвілля.
 
У 2019 році уже традиційно  на базі Дзвінківського геодезичного навчального полігону відбулася літня школа із геодезії та землеустрою, яка стала майданчиком для зустрічі із професіоналами та сучасним геодезичним обладнанням.
 У 2018 році кафедрою на базі Дзвінківського геодезичного навчального полігону організована яскрава академічна подія для студентів землевпорядників Національного університету біоресурсів і природокористування України – літня школа із геодезії та землеустрою, що поєднала спілкування із відомими професійними землевпорядниками, ознайомлення із найсучаснішим геодезичним обладнанням та цікаві
геодезичні конкурси і квести.
Кафедра на високому рівні забезпечує керівництво навчальними і виробничою практиками студентів, під час яких закладаються
фундаментальні практичні вміння і навики майбутніх фахівців у сфері землеустрою, геодезії, картографії та кадастру:
1) Ознайомча з фаху (1-й курс);
2) Топографічна (1-й курс);
3) Геодезична (2-й курс);
4) Геодезична (ННІ лісового і садово-паркового господарства);
5) Інженерно-геодезична (факультет конструювання та дизайну);
6) Практика з електронних геодезичних приладів;
7) Переддипломна практика в магістратурі.
   
 

Навчальні практики студентів проводяться на базі Дзвінківського лісництва ВП НУБіП України, Національний комплекс "Експоцентр України", національний природний парк "Голосіївський". 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виробничі практики магістрів проходять на базі:

1) державного науково-виробничого підприємства “Картографія”;

2) державного підприємства "Науково-дослідний та проектний інститут землеустрою";

3) центрального апарату та територіальних відділів Держгеокадастру";

4) землевпорядних фірмах та ін.

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook