Благодійна діяльність студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

23 жовтня 2022 року

     19 жовтня 2022 року студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели благодійний ярмарок. Його було приурочено до дня працівників харчової промисловості, який відзначали, цього року, 16 жовтня.

    Студенти заздалегідь підготувались, виготовили різні солодощі: від класичних бельгійських вафель до найвідоміших у світі булочок - сінабонів. Роблячи корисне діло, студенти також і мали змогу здобути практичні навички, що безпосередньо пов’язані з дисциплінами, які вони вивчають і звичайно ж одразу провели дегустацію.

     Усі виручені кошти спрямують на допомогу тваринкам, що мешкають у притулку на території ВДНГ. Студенти факультету харчових технологій вже не вперше оголошують про допомогу чотирилапим друзям та запрошують приєднатись до прогулянки з ними будь-яких вихідних чи допомогти своїм внеском тваринкам на їжу.

 

  

     Отже, прогулятись з песиками можна щовихідних з 9:00-11:00 та з 15:00-17:00 за адресою вулиця Академіка Глушкова 1, павільйон 16, метро ВДНГ.

    Важливо в такий важкий для всіх час не втрачати людяність та не забувати про наших менших чотирилапих друзів, яким також потрібна турбота, увага та підтримка, взамін на ту, яку вони дарують нам.

 

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook