Організовуємо навчання в умовах воєнного часу: щотижнева нарада декана з завідувачами відбулася у змішаному форматі

18 жовтня 2022 року

    У непростих умовах воєнного часу, в яких нам всім доводиться жити уже досить тривалий час, потрібно все одно намагатися забезпечити діяльність всіх сфер нашого життя. Надзвичайно важливим завданням, яке на теперішній час стоїть перед усіма науково-педагогічними працівниками, є організація навчання студентів та забезпечення максимальної якості навчання.
   Під час щотижневої наради з завідувачами кафедр декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук зазначив, що в умовах воєнного стану навчання на факультеті буде організовано у змішаному режимі, зокрема, оффлайн навчатимуться перші курси (бакалаври та магістри). Декан наголосив на вимогах до поводження під час повітряних тривог, необхідності перебування в укритті як викладачів, так і студентів поки лунають сигнали сирен.
   Далі Анатолій Остапчук нагадав про терміни підготовки магістрів другого року навчання до сесії та необхідності завершення роботи над кваліфікаційними магістерськими роботами. З приводу організації навчання магістрів першого року навчання факультету аграрного менеджменту, то на разі саме час визначитися з тематикою їх майбутніх досліджень.
   Під час наради декан погодив з завідувачами кафедр та заступниками декана дати проведення Вченої Ради та зазначив основні питання, які будуть на порядку денному чергового засідання.
   Питанням проходження практики студентами та організації навчання студентів заочної форми присвятила свій виступ заступник декана Людмила Чорненька. Стосовно міжнародної роботи на факультеті висловилася керівник міжнародних програм Олена Ковтун.

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook