Перший місяць навчання для першокурсників на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК виявився плідним

12 жовтня 2022 року

       Минув майже місяць з дня, як першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК перетнули поріг Національного університету біоресурсів і природокористування України. Вони мають можливість відвідувати заняття очно, що дозволяє по максимуму відчути справжнє студентське життя, не зважаючи на те, що в ньому присутні і тимчасові перебування у бомбосховищах.

       Студенти першого курсу факультету вже потрохи поринули в теплу атмосферу, що панує в НУБіПі. Окрім запам’ятовування місцезнаходження корпусів та аудиторій в них, також знаходять час для цікавого дозвілля.

     За цей невеликий проміжок часу, студенти досить активно брали участь як у спортивних змаганнях, так і робили корисні справи. Так, неодноразово команда першокурсників факультету харчових технологій брала участь у футбольних матчах з командами інших факультетів. У футбольну команду факультету входять: Роман Тараканов, Андрій Малиношевський, Олексій Атаманчук, Володимир Ліченко, Сергій Нізік, Владислав Лутай. Також брали участь у змаганнях з шахів і тенісу, де вже відзначились своїми вміннями студенти Марія Стремедловська, Владислав Лутай, Олексій Асюченко.

 

       Використовували свій вільний час першокурсники і з користю для оточуючого середовища: кількаразово проводили «суботники». Це дозволило студентам краще познайомитись, знайти спільні інтереси і було досить корисним та доцільним заняттям. 

 

 

        Також студентство факультету щовихідних пропонує долучитись усіх небайдужих до ініціативи вигуляти собак із притулку, що знаходиться на території ВДНГ. Першокурсники підтримали цю ініціативу, і залюбки гуляють з четвероногими друзями, до чого закликають й інших.

 

    Відвідуючи заняття та інші заходи, студенти знаходять час і для того, аби підготуватись до конкурсу патріотичної пісні та до дебюту, які відбудуться вже зовсім скоро.

      Бажаємо студентам першого курсу успіхів у навчанні та студентських років, які запам’ятаються ексклюзивними подіями, цікавими знайомствами та Перемогою України. Дякують першокурсники за можливість очного навчання адміністрації університету, зокрема ректору Станіславу Ніколаєнку, та Збройним Силам України за їхній потужний захист задля перспективного майбутнього нових поколінь!

 

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

Хвала Славетному НУБіП України!

 

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК 

Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook