Співпраця економічного факультету з ПАТ «Миронівський хлібопродукт»

29 вересня 2022, 10:32
    28 вересня 2022 р. студенти економічного факультету 4 курсу ОС «Бакалавр» та 1 і 2 року навчання ОС «Магістр» спеціальностей «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа і страхування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з ознайомчим візитом побували в центральному офісі ПАТ «Миронівський хлібопродукт».
    Модератором зустрічі виступила керівник відділу професійного навчання Центру розвитку персоналу Олена Азєєва. З привітальним словом виступив директор Департаменту закупівель Дмитро Пташник, який представив команду Департаменту та розповів про особливості роботи та вимоги до працевлаштування.

    Знайомство розпочалося з екскурсії MHP Dream House, де у студентів була можливість познайомитися з роботою основних відділів, організацією робочого простору в форматі Open Space, офісом корпоративної соціальної відповідальності, зонами відпочинку для співробітників (тренажерний зал, ігрова кімната, кафе тощо) та укриттям на випадок повітряної тривоги. Особливий захват у студентів викликали наявність інтерактивних карт по усій території, дитячого садка на території компанії та зон відпочинку.
 
 
    Після цього студенти пройшли тестування на рівень володіння MS Excel, англійською мовою та випробували себе у вирішенні практичного бізнес-кейсу.
 
 
      На завершення візиту всіх пригостили смачним обідом та відбулося підведення підсумків в процесі якого Дмитро Пташник розповів про основні вимоги до працевлаштування студентів за дуальною системою освіти, як роботодавці конкурують за кваліфіковані кадри та як проходить адаптація студентів до роботи. Студенти активно включилися в дискусію та задавали питання щодо майбутнього працевлаштування.
 
      Щиро дякуємо Олені Азєєвій та Дмитру Пташнику за отримані можливості та надіємося на подальшу співпрацю!
Леся Воляк
заступник декана економічного факультету
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook