28 вересня 2022 року зупинилося серце академіка ТАЦІЯ Василя Яковича

28 вересня 2022 року

 28 вересня 2022 року зупинилося серце видатного українського ученого-правознавця, почесного президента Національної академії правових наук України, академіка НАН України та НАПрН України, Героя України, повного кавалера ордена князя Ярослава Мудрого ТАЦІЯ Василя Яковича.

Василь Якович, визнаний організатор вищої юридичної освіти, видатний вчений-правозанвець, новатор, наставник, приклад для молоді, людина та фахівець високої моралі, який все своє життя працював над розбудовою правової держави України, удосконаленням законодавчого процесу і правозастосовної практики. Василь Якович - один із авторів Конституції України, однієї з найдемократичніших у світі.
Завдяки сприянню академіка Василя Яковича Тація Навчально-науковий інститут земельних ресурсів та правознавства (до 2015 р.), юридичний факультет нашого університету та кафедра адміністративного та фінансового права у його складі динамічно та успішно розвивалися усі ці року від моменту створення.
Ця втрата є непоправною для усієї наукової спільноти та держави в цілому.
У ці скорботні дні колектив кафедри адміністративного та фінансового права висловлює щире, глибоке співчуття рідним і близьким та глибоко сумує разом з ними.

Завідувач кафедри адміністративного та фінансового права
Володимир КУРИЛО


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook