Студенти спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» познайомилися з історією Києва

28 вересня 2022 року
   26 вересня студенти ННІ неперервної освіти і туризму спеціальності «Туризм» запросили своїх друзів зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа" на екскурсію "Київ історичний", щоб відсвяткувати їх професійне свято – Всесвітній день туризму та День туризму в Україні та прогулятися маршрутом "Історичний центр Києва".
   На чолі з гідом Константином студенти і викладачі пройшлися таким маршрутом «Старе місто – Володимирський кафедральний собор, Університетський – академічний квартал, Місто Володимира Хрестителя, Ярослава Мудрого, Святополка Михаїла, Старокиївська гора – місто засновника Києва князя Кия, Андріївська гора та однойменний узвіз – Андріївська церква, Золотоверхо-Михайлівський собор, парк Володимирська гірка, пішохідний міст над Хрещатим яром». Крім цього, під час екскурсії дізналися про історію старовинного та сучасного міста Києва, а також про людей, які формували, створювали та будували столицю.
 
   Після екскурсії студенти отримали позитивні емоції, знання, підвищили свої skills, набралися лайкфахів від екскурсовода і поділилися своїми враженнями:
   Демчук Дар‘я: «Екскурсія була дуже цікавою, оригінальною, приворожливою. Ми дізнались більше про історію нашої столиці, раніше навіть не задумуючись над цим. З екскурсії всі повертались в піднесеному настрої, сповнені нових вражень, з надією повернутись у ті місця знову».
   Терниця Вероніка: «Хочу щиро подякувати організаторам екскурсії за чудово проведений час. Ця екскурсія показала нам краєвиди серця Києва. Кожна будівля і кожна пам‘ятка були дивовижними, цікавими для мене зі своєю історією та легендою. Найбільше мене захопили Золоті ворота і скляний міст. А ще сподіваюсь, що загадане мною бажання біля кота Пантелеймона про Мир в нашій країні здійсниться найближчим часом. Бажаю всім нам щасливого майбутнього в Мирній рідній Україні!»
  
   Дякуємо всім за участь та за приємні відгуки! Ми надалі будемо робити цікаві прогулянки, щоб більше дізнаватися про історію нашого чарівного міста Києва та України!!!
   Ми щиро дякуємо нашим Захисникам, саме завдяки їм ми сьогодні мали змогу відвідати цю екскурсію.
 
 Ірина Кудінова,
гарант спеціальності «Туризм»

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook