Знайомство студентів-першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» зі сферою професійної діяльності

23 вересня 2022 року
  Перше практичне заняття з навчальної дисципліни «Вступ до фаху»студенти 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» провели в одному з найкращих та знакових ресторанних закладах столиці України, ресторані «Прага».

   Навчальна дисципліна «Вступ до фаху» є основною дисципліною циклу професійної підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» й органічно пов’язана з усіма навчальними дисциплінами, які викладаються студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» упродовж чотирирічного курсу та перш за все передбачає ознайомлення студентів 1 курсу зі сферою професійної діяльності та змістом їх майбутньої професії, особливостями практичної діяльності готельних та ресторанних підприємств, з посадами та видами професійної діяльності. Саме з цією метою було обрано ресторан «Прага», який, до того ж, розташований в пішій доступності до нашого університету.
 
   Студентів зустріла менеджер ресторану Ірина, яка провела ознайомчу екскурсію прекрасними залами та різноманітними затишними терасами, розповіла про історію цього вишуканого закладу, меню, клієнтуру, особливості роботи під час карантинних обмежень та військового стану.
   Ресторан «Прага» є місцем гастрономічного задоволення та нових смакових відкриттів для киян та гостей столиці. Дякуємо адміністрації ресторану «Прага» за можливість набуття професійних компетенцій студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Національного університету і природокористування України!!!
 
І. В. Левицька,

завідувач кафелри готельно-ресторанної справи та туризму 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook