Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Дисципліни за вибором студента

Керівники випускної кваліфікаційної роботи

Методичні рекомендації з написання випускної роботи ОС Магістр

Орієнтовний перелік запитань для підготовки до атестаційного екзамену

Методичні рекомендації до переддипломної практики ОС Магістр

Перелік вибіркових загальноуніверситетських дисциплін

ОПП 2023 року вступу

НП 2023 року вступу

ОПП 2024 року вступу

НП 2024 року вступу

 

Стандарт вищої освіти ОС "Магістр" спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції"

Дані про гаранта ОПП

Матеріально-технічна база

Анкетування здобувачів ОС "Магістр" 

Результати анкетування здобувачів ОС "Магістр"

Анкетування НПП

Анкетування зовнішніх стейкхолдерів (роботодавців)

Результати анкетування стейкхолдерів

Результати анкетування НПП

Пропозиції та рекомендації зовнішніх стейкхолдерів до ОПП

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook