Адміністрація Мукачівського фахового коледжу залучає батьків до освітнього процесу

5 вересня 2022 року
   ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» – один з провідних потужних навчальних закладів, який, маючи висококваліфікований викладацький потенціал, плекає під своїм крилом студентську сучасну еліту, даючи багато можливостей для розвитку та реалізації задумів. Директор навчального закладу, заслужений працівник ветеринарної медицини України Юрій Садварі, за свою багаторічну діяльність професійно організовує роботу всього педагогічного коллективу, спрямовуючи її на реалізацію завдань освітнього процесу, удосконалення матеріально-технічної бази, впроваджує різні новітні тенденції…
   2 вересня у фаховому коледжі відбулася зустріч батьків студентів-першокурсників з адміністрацією та викладачами навчального закладу. Мета заходу – ознайомити батьків з коледжем, де навчаються їхні діти. Розпочалася зустріч з ушанування пам'яті полеглих 128-ї Закарпатської окремої гірсько-штурмової бригади, які загинули під час виконання воєнних дій. Було оголошено хвилину мовчання. У вітальному слові очільник закладу привітав присутніх батьків, що поповнили велику коледжівську родину. Закликав їх до співпраці, до участі в громадському житті, адже активна життєва позиція батьків сприятиме змістовному навчанню і цікавому дозвіллю студентів у майбутньому.
   Багато цікавої інформації обговорено про найперспективніші професії, які функціонують у коледжі, про організацію освітнього процесу у сьогоднішніх складних умовах. Розглянуто чимало актуальних питань, отримано вичерпні відповіді…
   На зустрічі були присутні представники адміністрації: заступник директора з навчальної роботи Марія Яцик, заступник директора з виховної роботи Вікторія Попович, завідувач навчально-виробничої практики Ігор Грубінка, завідувачі відділень Ольга Гудзовата, Мар'яна Гуленко, Наталія Павлишенець, Сергій Соскіда.
 
   Викладачі ознайомили батьків з історією та досягненнями коледжу, умовами навчання, структурою, матеріально-технічною базою. Оскільки коледж показує значний прогрес у всіх напрямках роботи, він стає відомим за межами України. Наші студенти мають можливість проходити виробничу практику в Австрії. Це є перспективно для майбутніх здобувачів спеціальностей «Геодезія та землеустрій», «Агрономія», завідувачем яких є Ольга Миколаївна Гудзовата. Також нещодавно відбулася робоча зустріч фахівців ВСП МФК НУБіП України з представниками обласної адміністрації, науковцями, на якій було обговорено питання про розвиток вівчарства та виноградарства на території Закарпаття. Започатковано велику співпрацю.
 Після зустрічі куратори груп провели екскурсію навчальним закладом. Батьки відвідали кабінети, у яких навчаються їх діти, їдальню, ландшафтну зону та головне – укриття, що є найбільш актуальним питанням сьогодення, адже безпека кожного студента та викладача наразі – понад усе. 

   Зустріч вдалася.
   Отож, мирного неба! Плідного навчання та Божого благословення!
 
 Ніколетта Шишкіна,
студентка І курсу
 відділення правознавства

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook