Кафедра статистики та економічного аналізу

Освітньо-професійна програма "Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу" спеціальності "Облік і оподаткування" ОС Бакалавр

Шановні вступники, зараз перед вами стоїть одна з найважливіших життєвих задач, і це не просто обрати спеціальність, Ви маєте зробити рішучий крок назустріч до свого успішного та щасливого майбуття!
Наш Університет - це місце, де вас чекають і де ви зможете повної мірою розкрити та реалізувати себе. Тому, обираючи місце навчання та спеціальність, вже зараз ви маєте дати відповідь на ключові питання, які зорієнтують вас і допоможуть зробити правильний вибір: 

1 - Ким я хочу бути?

 


 

 

 

2 – Які компетенції, вміння та знання мені потрібні для цього?



 

Ваша майбутня успішна кар’єра залежить від правильного вибору професії. Професія, яку ви обираєте - запорука успіху в майбутньому. В сучасному світі інформаційних технологій, супер важливе значення для бізнесу має АНАЛІТИКА. Крім того, успіх та фінансова стабільність діяльності фірми буде залежати від ПРАВОВИХ ЗНАНЬ майбутніх фахівців! Під час навчання у НУБіП за сучасною програмою «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності «Облік та оподаткування», здобуті знання та вміння не лише зроблять вас фінансово грамотним, а й дадуть можливість реалізувати себе незалежно від часу, сектору економіки, регіону та, навіть, країни, так як потреба у таких фахівцях тільки збільшується!.

 

3 – Як я бачу свої роки навчання у ЗВО?



 

Навчання в Університеті – це час не лише професійного становлення, а й реальне життя, яке має бути цікавим та позитивно насиченим! Адже, студентські роки – НАЙКРАЩІ! Одним із основних напрямків роботи кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП є організація працевлаштування та проходження практик і стажувань студентів, випускників в підприємствах-роботодавцях, що зацікавлені у нових перспективних кадрах. Основними компаніями роботодавцями є: міжнародна мережа фірм-членів KPMG International, ТОВ Бейкер Тіллі Україна, ПрАТ МХП, ТОВ «Амако Україна», АТ КБ «Приватбанк», Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) та багато інших провідних компаній України. Наші випускники працюють за спеціальністю й за кордоном!

Навчаючись у НУБіП України ви також матимете унікальну можливість пройти навчання на військовій кафедрі й отримати звання офіцер запасу.

 

4 – Ким я буду? Чи буде моя спеціальність актуальною та затребуваною через 5, 10, 20… років?

 

Наша задача – підготувати висококваліфікованого фахівця, дати Вам максимально можливий набір фахових інструментів для успішної самореалізації! Тож, приєднуйтесь до команди професіоналів НУБіП та впевнено РАЗОМ крокуймо до ЩАСЛИВОГО МАЙБУТТЯ!!!!!

 

Детальніша інформація щодо вступу на нашому сайті https://nubip.edu.ua/entrant

 

Наші випускники – це високопрофесійні та конкурентоспроможні фахівці, успішні та заможні особистості, гідні громадяни і патріоти України!!! Вони успішно реалізують себе в бізнес-середовищі в Україні та за кордоном, працюють як незалежні спеціалісти і надають послуги з обліку і бізнес-аналітики, аудиту та оподаткування, судово-економічної експертизи на рівні підприємства та в державних установах, органах влади і управління, податкових адміністраціях, контрольно-ревізійних управліннях, казначействах.

  

 

Долучайтесь до нашої аналітичної родини!!!

 

 

НАШІ КОНТАКТИ:

Адреса кафедри статистики та економічного аналізу економічного факультету:

03041, Київ, вул. Героїв Оборони, 11, навчальний корпус № 10, кімната 604

Електронна пошта: [email protected]

Адреса приймальної комісії НУБіП України:

03041, Київ, вул. Генерала Родімцева 19, навчальний корпус № 1, кімната № 12

 

Додаткову інформацію можна отримати:

приєднавшись до групи https://www.facebook.com/groups/206165233272706

                                          https://www.instagram.com/nules.sea/ 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook