Кафедра статистики та економічного аналізу

Адреса: 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11, навчальний корпус № 10, кімн. 602-606

Тел.: (044) 527-82-36

Електронна пошта: [email protected]

В.о. завідувача кафедри:
Музиченко Андрій Олександрович

кандидат економічних наук, доцент

 

  

 Кафедра статистики та економічного аналізу має славне історичне підґрунтя. Вона була започаткована у 1904 р. на сільськогосподарському відділенні Київського політехнічного інституту, де було створено кафедру сільськогосподарської економії і статистики. Пройшовши різні історичні організаційні перетворення, в 1973 р. створена кафедра статистики та економічного аналізу. З вересня 2018 р. кафедрою завідує д.е.н., професор, Відмінник освіти України І.Д. Лазаришина.

Кафедра статистики та економічного аналізу успішно розвиває освітню, науково-інноваційну та міжнародну складову діяльності високопрофесійним професорсько-викладацьким складом.  

  

доцент Симоненко О.І., старший лаборант Путкалюк Н.М., доцент Куць Т.В., доцент Чухліб А.В., професор Савчук В.К., професор Лазаришина І.Д., доцент Воляк Л.Р., доцент Музиченко А.О., доцент Рябенко Л.М.,

доцент  Гузь М.М.,  доцент Макарчук О.Г.

  

Нині кафедра статистики та економічного аналізу здійснює навчальний процес на багатьох факультетах та ННІ університету, готуючи фахівців зі спеціальностей "Облік і оподаткування", «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економічна кібернетика», «Маркетинг», «Адміністративний менеджмент» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр».

На кафедрі викладається понад 20 дисциплін, основними з яких є: Статистика, Економетрика, Теорія економічного аналізу, Економічний аналіз, Аналіз господарської діяльності, Фінансовий аналіз, Аналіз зовнішньоекономічної діяльності, Стратегічний аналіз, Аналіз і фінанси підприємств, Проектний аналіз, Статистичне моделювання та прогнозування, Стратегічний управлінський облік, Аналітичне обґрунтування управлінських рішень, Бізнес-соціальний аналіз. Викладачами постійно ведеться оновлення і удосконалення матеріалів електронних навчальних курсів з дисциплін кафедри на навчальних порталах Elearn НУБіП України.

У 2020 р. на кафедрі започатковано освітню програму «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» у рамках спеціальності «Облік і оподаткування» за ОС «Бакалавр». Дана навчальна програма розроблена у відповідності до сучасних освітніх вимог та із врахуванням європейського досвіду провідних університетів щодо підготовки конкурентоспроможних фахівців з обліку, аналітики та права.

 

 

 

ЗАПРОШУЄМО НА ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ 

Анкета абітурієнта-вступника на освітню програму «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальність 071 «Облік і оподаткування» знаходиться за посиланням.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook