Віталій Русін: навчання у НУБіП України – це певна родинна традиція, тому впевнено обираю спеціальність 081 «Право» першим пріоритетом

10 серпня 2022 року
  • Добрий день! Ви вирішили вступити до НУБіП України на юридичний факультет. Які чинники вплинули на ваш вибір професії?

— Я завжди займаю активну життєву позицію, маю загостренне почуття справедивості та амбітні плани на майбутнє. Ніколи не уникаю відповідальності, вмію згуртувати людей навколо себе, наприклад у школі виконував обов'язки старости, приймав участь у різноманітних заходах. Хоча мої уподобання і погляди протягом життя змінювалися не раз, однак я зрозумів, що хочу стати юристом. Юрист – це фахівець, який працює з законом, підтримує порядок і допомагає людям розібратися в складній системі законодавства. Мені здається, що саме фах юриста дозволить реалізуватися у професійній сфері.

 

  • На ринку освітніх послуг багато ЗВО пропонують підготовку за спеціальністю 081 «Право», як обирали до якого саме ЗВО подати документи?

— Вибір НУБіП України невипадковий, університет багато років входить до рейтингу провідних університетів країни, має потужну матеріальну базу. Крім цього, навчання у НУБіП України – це певна родинна традиція. Адже понад 40 років тому на лісогосподарському факультеті навчався мій дядько.

  • Наш університет має хорошу базу для всебічного розвитку студентів під час навчання. Це і студії вокального, акторського мистецтва, спортивний комплекс, добре обладнаний стадіон. Чи є у вас якісь захоплення для урізноманітнення студентського життя?

— Так, я люблю футбол і з задоволенням буду приймати участь у змаганнях на рівні факультету, університету.

  • Діяльність у галузі права дуже різноманітна, від роботи судді до викладання правових дисциплін. Якщо трохи помріяти, який напрямок ви бачите для себе?

— Зараз це напрямок правоохоронної діяльності. Хочу стати поліцейським, адже будь-яка держава потребує кваліфікованих кадрів для підтримання правопорядку.

  • Що ви побажаєте собі та іншим абітурієнтам нашого факультету, у такий відповідальний період життя?

— Нічого не боятися, спробувати свої сили і мріяти! Прагнути більшого та власними діями наближати нашу чудову, але багатостраждальну країну до кращого життя, де праця буде достойно оплачуватися, рівень злочинності зведений до нуля.
   А найголовніше побажання – мирного неба над головою!


Лілія Панькова,
гарант ОП «Право»
Юлія Канарик,
відповідальний секретар спеціальності «Право»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook